Social media.

Sociale media is tegenwoordig een must voor merkpromotie. Denk aan Facebook, Instagram, TikTok, en LinkedIn. Wij nemen de last van contentcreatie en -beheer van onze klanten over, waardoor ze zich kunnen richten op hun kernactiviteiten. We zijn jouw promotiepartners, ontzorgen volledig, en verspreiden jouw unieke boodschap op sociale platformen. We creëren boeiende content en plannen posts op strategische tijdstippen. Hierdoor bereik je jouw doelgroep op het juiste moment. 

Laat ons jouw social media beheren

Het kiezen voor commerciële en boeiende content op sociale media kan verschillende voordelen bieden voor jouw bedrijf of merk. Hier zijn enkele redenen waarom dit een goede strategische zet kan zijn:

Alpha Sierbestrating Image

Een succesvolle social media samenwerking hebben wij met Restaurant bistro T-Bone in Enter. Voor deze fameuze bistro regelen wij de social media posts op Facebook en Instagram. Onze beeld studio verzorgt de productie van beelden zoals foto’s en video’s voor de social media en ons team marketeers regelt de wekelijkse berichtgeving over producten en acties.

Restaurant bistro T-Bone - Enter

Bistro T-bone website

Zet je bedrijf op de kaart met social media

Social media zijn een waardevolle aanwinst voor je bedrijf, met voordelen zoals zichtbaarheid, betrokkenheid van de doelgroep, leads, klantenservice en creatieve content. Door slimme strategieën en authentieke communicatie kun je je bedrijf laten groeien, je relatie met de doelgroep verbeteren en je merk versterken. We hebben de expertise om je daarbij te ondersteunen!

Online marketing mixabonnementen

ROCK Design, jouw one-stop-shop voor creatieve digitale oplossingen!

Full service creative agency

Alles in eigen huis, creatief ontwerpen, webdevelopment, fotografie, video en OM.

Certified Google partner

Wij zij een officiële partner van Google en behoren tot de grotere Ads specialisten in Nederland.

Social Media specialist

10 jaar ervaring en deskundig met Meta Busines Suite van Facebook en Instagram, TikTok, LinkedIn en X.

Service met een glimlach

Wij helpen met het online vindbaar en zichtbaar maken via online marketing en promotie.

Actieve social media accounts

ROCK Design,
onze kracht

Bij ons draait alles om online strategie, branding, creatieve ontwerpen, webontwikkeling, online marketing, fotografie en videoproductie, met een sterke focus op topkwaliteit en persoonlijke service, uitgevoerd door zelfsturende teams. Als trotse officiële Google Partner en recente ontvangers van een FD Gazelle Award voor onze bedrijfsgroei, onderscheiden we ons door de unieke combinatie van online marketingexpertise en technische webontwikkeling. We werken landelijk, zelfs internationaal, vanuit ons kantoor in Rijssen.

Fotografie in Rijssen Website maken Enschede Website laten maken Zwolle
Jelle, Richard en Hans aan het werk