Online marketing.

Wij zijn meesters in online marketing. Ons team gebruikt digitale kanalen zoals zoekmachines, websites, social media en e-mail om producten, diensten en merken te promoten. Als trotse Google-partner, met individueel gecertificeerde marketeers, streven we ernaar om specifieke doelgroepen te bereiken en hen aan te zetten tot actie – van aankopen tot offerteaanvragen en meer. Een voorbeeld? We beheren de online marketing voor AH Kantoormeubilair.

Het belang van online marketing

In het huidige digitale tijdperk vormt online marketing de spil van zakelijk succes, waarbij het de mogelijkheid biedt om je boodschap wereldwijd te verspreiden met een enkele klik. Het is voor zowel grote als kleine ondernemingen ideaal om te concurreren op het digitale speelveld, waar elke online interactie een kans is om nieuwe klanten te winnen. Online marketing is ook een wetenschap, waarbij het begrip van klantgedrag en realtime optimalisatie de sleutels zijn tot een succesvolle groei op het web. Het stelt merken in staat om persoonlijke verbindingen te smeden, gemeenschappen te bouwen en trouwe aanhangers aan te trekken, terwijl het fungeert als de digitale magneet voor zakelijk succes waarbij groei, betrokkenheid en winst centraal staat.

online marketing

Een mooie samenwerking hebben wij met Alpha Sierbestrating in Enter. Zowel de ontwikkeling van de webshop als de promotie, vindbaarheid en het realiseren van conversies verzorgen wij al langere tijd in een duurzame relatie. Dat heeft geresulteerd in een flinke groei van de activiteiten van Alpha Sierbestrating

Thijs IJzerman - online marketeer

Webshop Alpha Sierbestrating

SEO

SEO, ofwel Search Engine Optimization, is een strategische benadering van online marketing die tot doel heeft websites en inhoud zo te optimaliseren dat ze beter vindbaar zijn in zoekmachines zoals Google. Door middel van het gebruik van relevante zoekwoorden, technische verbeteringen, kwalitatieve content en linkbuilding, streeft SEO ernaar om organische, onbetaalde verkeer naar een website te vergroten. Het uiteindelijke doel is om de online zichtbaarheid te verbeteren, de rangschikking in zoekresultaten te verhogen en zo meer potentiële bezoekers aan te trekken, wat resulteert in een grotere kans op conversies en zakelijk succes.

SEA

SEA, ofwel Search Engine Advertising, is een online advertentiepraktijk waarbij adverteerders betaalde advertenties plaatsen in zoekmachines, zoals Google, om hun producten of diensten bovenaan de zoekresultaten te laten verschijnen. Deze advertenties worden meestal weergegeven met het label ‘Advertentie’ en verschijnen wanneer specifieke zoekwoorden of zoektermen worden ingevoerd. Adverteerders betalen per klik, wat betekent dat de kosten gekoppeld zijn aan het aantal daadwerkelijke bezoeken aan hun website. SEA is een effectieve manier om direct verkeer naar een website te genereren, de zichtbaarheid te vergroten en snel resultaten te behalen in online marketingcampagnes.

Social Media

Social media is een breed scala aan online platforms en applicaties die gebruikers in staat stellen om content te delen, communiceren en te reageren. Deze platforms omvatten onder andere Facebook, Instagram, X, LinkedIn, TikTok en vele andere. Ze stellen gebruikers in staat om tekst, afbeeldingen, video’s en meer te delen, waardoor ze met een wereldwijd publiek kunnen communiceren en informatie kunnen verspreiden. Social media heeft zich ontwikkeld tot een krachtige kracht in marketing, communicatie en sociaal engagement, waardoor individuen, bedrijven en organisaties in staat zijn om relaties op te bouwen, nieuws te verspreiden en merkidentiteit te versterken. 

E-mail marketing

E-mail marketing is een digitale marketingstrategie waarbij bedrijven en organisaties e-mails naar potentiële en bestaande klanten sturen om hen te informeren, betrekken en aanzetten tot actie. Dit omvat het versturen van nieuwsbrieven, aanbiedingen, productupdates en andere relevante inhoud om klantrelaties te onderhouden en te versterken. E-mail marketing is een effectieve manier om direct met een doelgroep te communiceren, klantloyaliteit op te bouwen en conversies te stimuleren, en het speelt een belangrijke rol in de digitale marketingmix. Zo werken wij onder meer in opdracht van klanten om hun nieuwsbrieven te organiseren, schrijven en versturen.

Linkbuilding

Linkbuilding is een strategische praktijk in zoekmachineoptimalisatie (SEO) waarbij websites links van andere websites verkrijgen om hun eigen autoriteit en zichtbaarheid in zoekmachines te vergroten. Het doel is om kwalitatieve en relevante inkomende links te verwerven, aangezien zoekmachines zoals Google links beschouwen als een belangrijke factor bij het beoordelen van de geloofwaardigheid en waarde van een website. Linkbuilding omvat het creëren van waardevolle inhoud, het benaderen van andere websites voor samenwerking en het bouwen van een netwerk van links om de online aanwezigheid te versterken en de rangschikking in zoekresultaten te verbeteren.

Online marketing mixabonnementen

ROCK Design, jouw one-stop-shop voor creatieve digitale oplossingen!

Full service creative agency

Alles in eigen huis, creatief ontwerpen, webdevelopment, fotografie, video en OM.

Certified Google partner

Wij zij een officiële partner van Google en behoren tot de grotere Ads specialisten in Nederland.

WordPress specialist

10 jaar ervaring en deskundig in werelds grootste CMS platform, gericht op gebruikersvriendelijkheid.

Service met een glimlach

Wij helpen met het online vindbaar en zichtbaar maken via online marketing en promotie.

Zij maken gebruik van mix abonnementen

ROCK Design,
onze kracht

Bij ons draait alles om online strategie, branding, creatieve ontwerpen, webontwikkeling, online marketing, fotografie en videoproductie, met een sterke focus op topkwaliteit en persoonlijke service, uitgevoerd door zelfsturende teams. Als trotse officiële Google Partner en recente ontvangers van een FD Gazelle Award voor onze bedrijfsgroei, onderscheiden we ons door de unieke combinatie van online marketingexpertise en technische webontwikkeling. We werken landelijk, zelfs internationaal, vanuit ons kantoor in Rijssen.

Fotografie in Rijssen Website maken Enschede Website laten maken Zwolle
Offerte aanvragen website privacybeleid