Digital Solutions.

Ons Digital Solutions team is jouw toegangspoort tot de digitale revolutie! We ontwikkelen creatieve, responsieve websites, webshops en apps die voorzien zijn van de nieuwste technologieën en uitblinken in zoekmachines. Maatwerk code? Dat behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. Samen tillen we jouw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten!

Voor elke vraag een unieke digitale oplossing

Met ruim een decennium aan digitale ervaring en een indrukwekkend portfolio van honderden webapplicaties, staan we fier bovenaan de lijst van webbouwers in Oost-Nederland. We hebben geleerd wat wel en niet werkt in de wereld van webshops, websites en apps. Bij ons is elke webapplicatie een meesterwerk, gebouwd op schone code en doordacht design van onze UX/UI-specialisten, wat garant staat voor een uniek ontwerp, topsnelheid en optimale veiligheid. Kies voor de crème de la crème van digitale creatie en verwacht niets minder dan het allerbeste voor jouw webapplicatie! Dat hebben we ook voor Riter Induction gedaan.

digital solutions

We zijn hard gegroeid de afgelopen jaren. Ons team bestaat uit verschillende webdevelopers met een breed scala aan eigenschappen en kennis. Zo zetten we gebruikersvriendelijke webapplicaties op voor onze opdrachtgevers, maar kunnen we net zo goed maatwerk functionaliteiten in webshops ontwikkelen die specifieke werkingen moeten tonen. Wat dat betreft zijn de mogelijkheden oneindig.

Michel Rikkert, digital solutions

Michel en Ron aan het werk op de computer van Ron. Michel wijst naar het scherm

Webshops

Bij ons draait alles om WordPress WooCommerce als het om webshops gaat. We ademen het, dromen erover en creëren er meesterwerken mee. Met een diepgaande kennis en jarenlange ervaring in dit contentmanagementsysteem, smeden we op maat gemaakte, krachtige oplossingen die perfect passen bij de wensen van onze klanten. Of het nu gaat om websites, e-commerce platformen, blogs of ingewikkelde online toepassingen, WordPress is ons canvas en de nieuwste technologieën zijn onze verf. Het resultaat? Een indrukwekkende online aanwezigheid die eenvoudig te beheren en uit te breiden is. 

Websites

Wij zijn experts in maatwerk code, nauwkeurig afgestemd op klantbehoeften. Onze webapplicaties zijn efficiënt en flexibel, passend bij veranderende eisen. In samenwerking met onze klanten analyseren we grondig hun doelen en behoeften vanaf het begin. Onze code is schaalbaar en buigzaam, waardoor we innovatieve oplossingen bieden die perfect passen bij de visie van onze klanten. Samen vormen we de toekomst van technologie. Heb je specifieke maatwerl wens? Lat het ons weten, veel is mogelijk.

Apps

Ons digital solutions team ontwikkelt functionele apps. Met een team van gepassioneerde ontwikkelaars en creatieve denkers, creëren we apps die de essentie van bruikbaarheid omarmen. Wij maken apps die niet alleen verbluffend ogen, maar ook naadloos en intuïtief functioneren. Vooral het vereenvoudigen van complexe processen, het verbinden van gebruikers met waardevolle informatie om doelgerichtheid te werken. Laat ons samen jouw wensen verkennen, waar onze apps de kracht van efficiëntie en impact het verschil kunnen maken.

API koppelingen

Wij zijn experts in maatwerk code, nauwkeurig afgestemd op klantbehoeften. Onze webapplicaties zijn efficiënt en flexibel, passend bij veranderende eisen. In samenwerking met onze klanten analyseren we grondig hun doelen en behoeften vanaf het begin. Onze code is schaalbaar en buigzaam, waardoor we innovatieve oplossingen bieden die perfect passen bij de visie van onze klanten. Samen vormen we de toekomst van technologie. Heb je specifieke maatwerk wens? Lat het ons weten, veel is mogelijk.

Maatwerk software

Wij zijn experts in maatwerk code, nauwkeurig afgestemd op klantbehoeften. Onze webapplicaties zijn efficiënt en flexibel, passend bij veranderende eisen. In samenwerking met onze klanten analyseren we grondig hun doelen en behoeften vanaf het begin. Onze code is schaalbaar en buigzaam, waardoor we innovatieve oplossingen bieden die perfect passen bij de visie van onze klanten. Samen vormen we de toekomst van technologie. Heb je specifieke maatwerk wens? Laat het ons weten, veel is mogelijk.

Hosting en service

Snelle en veilige hosting is van vitaal belang om meerdere redenen. Het verbetert de gebruikerservaring, verhoogt conversies en bevordert zoekmachineoptimalisatie. Het zorgt voor naadloze mobiele toegankelijkheid en geeft je een voorsprong op de concurrentie. Snelle laadtijden verminderen bouncepercentages, verhogen de klanttevredenheid en besparen kosten. Het maakt je webapplicatie beter toegankelijk en toekomstbestendig. Kortom, snelheid en veiligheid is de sleutel tot digitaal succes.

ROCK Design, jouw one-stop-shop voor creatieve digitale oplossingen!

Full service creative agency

Alles in eigen huis, creatief ontwerpen, webdevelopment, beeldstudio en marketing

Razendsnelle hosting

Razendsnelle hosting, veilig en continue 24/7 beheer en updates van software onderhoud. 

WordPress WooCommerce

10 jaar ervaring en deskundig in werelds grootste CMS platform, gericht op gebruikersvriendelijkheid.

Service met een glimlach

Wij helpen met het online vindbaar en zichtbaar maken via online marketing en promotie.

Producties door onze beeld studio

ROCK Design,
onze kracht

Bij ons draait alles om online strategie, branding, creatieve ontwerpen, webontwikkeling, online marketing, fotografie en videoproductie, met een sterke focus op topkwaliteit en persoonlijke service, uitgevoerd door zelfsturende teams. Als trotse officiële Google Partner en recente ontvangers van een FD Gazelle Award voor onze bedrijfsgroei, onderscheiden we ons door de unieke combinatie van online marketingexpertise en technische webontwikkeling. We werken landelijk, zelfs internationaal, vanuit ons kantoor in Rijssen.

Fotografie in Rijssen Website maken Enschede Website laten maken Zwolle
Ilse aan het werk