Hosting en service.

De kwaliteit van hosting en service heeft veel impact op de prestaties van websites. Wij hebben een groot pakket aan hosting en service mogelijkheden. Vooral laadsnelheid en laadtijd zijn essentieel voor je website of webshop. Supersnelle hosting en service is daarom een vereiste. Hosting is vooral ook maatwerk en dus afgestemd op de technische inrichting van je website. Neem eens een kijkje op de webshop van BuitenKampioen. Deze grote webshop met veel content functioneert supersnel. Wil je meer weten over de hosting en service van ROCK Design? Neem dan gerust contact met ons op.

Hosting en service, hoe maak je het verschil

Wij werken daarbij samen met verschillende hostingproviders. De hostingdienst die we daarbij inzetten hangt af van de specifieke behoefte van de webapplicatie, zoals de omvang en complexiteit van de website of applicatie, het verwachte verkeersvolume en het budget.

Snelle hosting en service is van groot belang voor je website om verschillende redenen. Al met al draagt snelle hosting bij aan de algehele prestaties, gebruiksvriendelijkheid en succes van je website. Het is een investering die zich kan vertalen in een betere online aanwezigheid en betere resultaten voor je bedrijf.

Bij het afnemen van hosting en service letten wij op factoren zoals de betrouwbaarheid, snelheid, beveiliging, schaalbaarheid en klantenservice van de hostingserviceprovider. Wij zorgen ervoor dat de hosting aansluit bij de behoeften van je website of applicatie, en dat er voldoende opslagruimte, bandbreedte en ondersteuning beschikbaar zijn.

Webshop Buitenkampioen

Als het gaat om hosting van webapplicaties dan is het van belang te kiezen voor een betrouwbare partner. Vooral webshops hebben vanwege hun 24/7 verkoop belang bij snelle en veilige hosting. De grote webshops worden bij ROCK Design 24/7 gemonitord op snelheid, veiligheid en voortgang. Streven is geen downtime en snelle oplossing in geval uitval. Bij ROCK Design hebben we om veiligheidsredenen op diverse locaties onze applicaties in veilig beheer ondergebracht. 

Michel Rikkert - service & onderhoud

Webshop maken Twente

Caching voor optimale snelheid

Een cache is een opslagplaats waarin gegevens voor korte tijd worden bewaard. Het gaat dus om een tijdelijk geheugen. Door middel van caching staan gegevens tijdelijk op een sneller medium, waardoor de laadtijd wordt verkort. Wanneer websites gebruik maken van een cache, worden website bestanden tijdelijk opgeslagen op de harde schijf. Hierdoor is het niet nodig een webpagina volledig te herladen. Dit bespaart MB’s waardoor websites sneller zijn geladen. De websites die we hosten maken gebruik van zowel Redis Cache, OpCache als Memcached.

De software-updates worden periodiek uitgevoerd. Onze ervaren webdevelopers beschikken over de juiste kennis als het gaat om updaten van WordPress plugins. Belangrijk is dat nieuwe releases eerst grondig worden getest alvorens te updaten. Bij ROCK Design weten we als geen ander wat consequenties kunnen zijn van de updates. Niet updaten is als het ware ‘nooit olie verversen in een automotor’. Je weet dan zeker dat de auto een keer stil gaat staan, met alle gevolgen van dien. Jouw website of webshop is bij ROCK Design gegarandeerd in betrouwbare handen.

Hosting & service onderhoud

ROCK Design, jouw one-stop-shop voor creatieve digitale oplossingen!

Full service creative agency

Alles in eigen huis, creatief ontwerpen, webdevelopment, beeldstudio en marketing

Razendsnelle hosting

Razendsnelle hosting, veilig en continue 24/7 beheer en updates van software onderhoud. 

WordPress WooCommerce

10 jaar ervaring en deskundig in werelds grootste CMS platform, gericht op gebruikersvriendelijkheid.

Service met een glimlach

Wij helpen met het online vindbaar en zichtbaar maken via online marketing en promotie.

Enkele snelle webapplicaties

ROCK Design,
onze kracht

Bij ons draait alles om online strategie, branding, creatieve ontwerpen, webontwikkeling, online marketing, fotografie en videoproductie, met een sterke focus op topkwaliteit en persoonlijke service, uitgevoerd door zelfsturende teams. Als trotse officiële Google Partner en recente ontvangers van een FD Gazelle Award voor onze bedrijfsgroei, onderscheiden we ons door de unieke combinatie van online marketingexpertise en technische webontwikkeling. We werken landelijk, zelfs internationaal, vanuit ons kantoor in Rijssen.

Fotografie in Rijssen Website maken Enschede Website laten maken Zwolle
Alex, Ron en Marco aan het werk.