Apps voor bedrijven.

ROCK Design ontwikkelt bedrijfsspecifieke apps. Een app kan een slimme oplossing creëren als het gaat om de inrichting van het efficiënter maken van bijvoorbeeld werkprocessen. De toepassingen voor apps zijn talrijk, zoals voor logistieke, informatieve of commerciële doeleinden. Wij bouwen apps voor het bedrijfsleven, zorgsector en overheid instanties.

Handige ondersteuning door de inzet van een app

Bij het overwegen van een app laten maken, kun je denken aan toepassingen om klanten automatisch te laten sparen voor kortingen en acties; (zonder verlies stempelkaart of pasje). Of je kunt direct jouw laatste nieuws en aanbiedingen versturen via pushmeldingen of producten laten bestellen met een QR code. Ook kun je online betaalmogelijkheden zoals Ideal, Paypal en creditcard inzetten of navigatie aanbieden op een kaart. Verder wordt bij een app laten maken ook conversie acties ingezet als een offerte of service aanvraag. Ook kun je op afstand functies in je bedrijf activeren. Kortom, er zijn talrijke handige instellingen voor een app laten maken die je kunt inzetten voor jouw business.

App - Mockups voor Hanskamp

Voor Hanskamp hebben we een Spider, voercomputer om automatisch en individueel krachtvoer te verstrekken in de melkstal of in de krachtvoerstations ontwikkeld. Deze is volledig gekoppeld met een App. Zo kan elke veehouder op stand zijn bedrijf volgen en aansturen. De app is in de appstore van Apple, alsook de Google Playstore op te halen.

Hanskamp Doetinchem

Collega's Marco en Alex aan het werk

Voordelen app

Waar haal je apps op?

Apps kun je ophalen in de App Store van Apple en deze zijn uitsluitend geschikt voor de producten van Apple. Alle overige producten en het ophalen van apps doe je in de Google Play Store. Omdat de ontwikkelingen continu veranderen, helpen we je graag bij het adviseren van jouw beoogde app. Onze technische support zorgt er regelmatig voor dat alle functies en werkingen van de app worden gecontroleerd. Zij staan continue in verbinding met de App Stores van Apple en Google. Zo kan het zijn dat een app voor jouw doelstelling minder geschikt is en een webapp (combinatie website & app) bijvoorbeeld beter functioneert.

ROCK Design, jouw one-stop-shop voor creatieve digitale oplossingen!

Full service creative agency

Alles in eigen huis, creatief ontwerpen, webdevelopment, beeldstudio en marketing

Razendsnelle hosting

Razendsnelle hosting, veilig en continue 24/7 beheer en updates van software onderhoud. 

WordPress WooCommerce

10 jaar ervaring en deskundig in werelds grootste CMS platform, gericht op gebruikersvriendelijkheid.

Service met een glimlach

Wij helpen met het online vindbaar en zichtbaar maken via online marketing en promotie.

ROCK Design,
onze kracht

Bij ons draait alles om online strategie, branding, creatieve ontwerpen, webontwikkeling, online marketing, fotografie en videoproductie, met een sterke focus op topkwaliteit en persoonlijke service, uitgevoerd door zelfsturende teams. Als trotse officiële Google Partner en recente ontvangers van een FD Gazelle Award voor onze bedrijfsgroei, onderscheiden we ons door de unieke combinatie van online marketingexpertise en technische webontwikkeling. We werken landelijk, zelfs internationaal, vanuit ons kantoor in Rijssen.

Fotografie in Rijssen Website maken Enschede Website laten maken Zwolle
Web development codes op een beeldscherm