Logo en huisstijl.

In ons creatieve atelier toveren we jouw dromen om in een verbluffend logo en een onderscheidende huisstijl. We nemen de tijd om te luisteren naar jouw wensen en behoeften, en mengen die met een flinke dosis creativiteit om iets unieks te creëren. Neem bijvoorwerbeeld Akutan, Duurkracht Kozijnen, Used Rides, Westendorp Slotenspecialist, zij vertrouwden ons met de magie van logo-ontwerp, huisstijl en webdesign.

Logo en huisstijl, elk detail telt

Bij het creëren van een logo en huisstijl gaan we in gesprek met onze opdrachtgever, waarbij we elk detail van hun visie verkennen. Onze huisontwerper, oftewel onze ‘creatieve architect’, vangt deze ideeën en vormt ze om tot een unieke logo en huisstijl die perfect passen bij het bedrijfsmodel van de opdrachtgever.

Neem bijvoorbeeld Akutan, maar ook TuckerCare for animals, een webshop voor dierenliefhebbers, en Duurkracht Kozijnen zijn enkele voorbeelden waar we onze magische touch hebben toegepast om logo’s en huisstijlen te creëren.

Duurkracht logo en huisstijl ontwerp

Het mooie van creatief denken is om voor een bedrijf, school of instantie een concept te bedenken dat helemaal bij hun identiteit en behoefte past. Belangrijk is dat we daarbij oog hebben voor de ideeën van onze opdrachtgevers en daar de aansluiting bij maken. Door ervaring en smaakontwikkeling kunnen we met onze creatieve studio alle denkbare logo’s en huisstijlen ontwikkelen. Voor Duurkracht Kozijnen hebben wij het logo mogen ontwikkelen op basis van het bestaande logo van het moederbedrijf.

Richard Haverkate - Creatieve studio

3 collega's van ROCK Design aan het werk achter de computers

Herkenbare en krachtig logo en huisstijl

Een logo en huisstijl zijn als kunstwerken, bestaande uit een herkenbaar symbool met unieke eigenschappen. Ze kunnen gevarieerd worden in vorm, kleur en lijnen, maar wat ons echt bijzonder maakt, is ons ongekend oog voor detail. We zorgen ervoor dat elk logo en elke huisstijl met absolute perfectie wordt uitgewerkt, zonder de kleinste onvolkomenheden. Elk ontwerp ondergaat een grondige inspectie, waarbij we zelfs rekening houden met kleuren voor mensen met visuele beperkingen, om ervoor te zorgen dat elk logo en huisstijl voor iedereen straalt.

'Handcrafted', van modern tot klassiek

De ontwikkeling van een logo en huisstijl kan in talrijke smaken en variaties worden opgezet. Dat kan de ene keer zijn dat we een klassiek logo en huisstijl ontwikkelen en de andere keer een strak en modern logo opzetten. Ook hierbij houden we rekening met de behoefte en ideeën die onze opdrachtgevers hebben. Na de creatie van het eerste concept organsieren we samen met onze opdrachtgevers een presentatie meeting. Tijdens die presentatie lichten we de creatie toe. Aansluitend plannen we een vervolg in om de laatste punten te bespreken en te verwerken.

ROCK Design, jouw one-stop-shop voor creatieve digitale oplossingen!

Full-service

Alles in eigen huis, creatief ontwerpen, webdevelopment, fotografie, video en OM.

Creëren Trade Marks

Slim uitdenken van naam, creëren van huisstijl, logo en uitwerken pakkend webdesign.

Deskundig

10 jaar creatieve ervaring in het produceren van professionele producties online & offline.

Groei stimuleren

Ons doel is jou helpen groeien met jouw businessmodel door pakkende branding.

Logo en huisstijl producties

ROCK Design,
onze kracht

Bij ons draait alles om online strategie, branding, creatieve ontwerpen, webontwikkeling, online marketing, fotografie en videoproductie, met een sterke focus op topkwaliteit en persoonlijke service, uitgevoerd door zelfsturende teams. Als trotse officiële Google Partner en recente ontvangers van een FD Gazelle Award voor onze bedrijfsgroei, onderscheiden we ons door de unieke combinatie van online marketingexpertise en technische webontwikkeling. We werken landelijk, zelfs internationaal, vanuit ons kantoor in Rijssen.

Fotografie in Rijssen Website maken Enschede Website laten maken Zwolle
Huisstijl aan het creëren door Jelle