Webshops die succesvol verkopen.

Bij ons vind je een team van doorgewinterde E-commerce WooCommerce webdevelopers. We zijn elke dag bezig met het bouwen en verbeteren van zowel nieuwe als bestaande webshops. Of je nu een bescheiden assortiment hebt of duizenden producten met allerlei opties en configuraties, we draaien er onze hand niet voor om. En als kers op de taart kunnen we je bedrijf volledig automatiseren met slimme logistieke, voorraad- en financiële API-koppelingen. We hebben al talloze webshop-eigenaren geholpen. Dus waar wacht je nog op? Laat ons je adviseren over de meest effectieve oplossingen voor jouw bedrijf!

Specialist in WooCommerce webshops

Bij ons werken we met ’s werelds grootste platform voor website- en webshopontwikkeling. We gaan slim te werk door de juiste categorieën, assortimenten, filters en gebruiksvriendelijke functies op te zetten, allemaal met als doel het maximaliseren van conversies. We zorgen voor een vlot bestelproces, orderinvoer, en afrekenmodules, en we stellen de betaalinstellingen in samen met de juiste betaalproviders. Als je behoefte hebt aan real-time functionaliteit, kunnen we API-koppelingen of dataverbindingen configureren. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Daar bovenop bieden we 24/7 service en razendsnelle hosting, dus je bedrijf is bij ons in goede handen, net zoals de Gazelle fietsenspeciaalzaak van Jan Roosken, waarvoor we webshop, beeldmateriaal en teksten hebben verzorgd. Kortom, wij zorgen voor jouw succes

webdesign

ROCK Design ontwikkelt de webshop van BuitenKampioen continue door. De intensieve samenwerking draagt bij aan het gegeven dat BuitenKampioen tot de grootste online spelers wordt gerekend in de markt van de verkoop van blokhutten, tuinhuizen, tuinhout e.d. Naast de technische doorontwikkeling verzorgt ROCK Design veiligheidsupdates, datahosting en optimalisaties als het gaat om klantbeleving, functionaliteit en snelheid van deze webshop. Vooral het uitdenken en het zoeken naar telkens nieuwe innovaties en oplossingen is een structurele taak.

BuitenKampioen - tuinhuizen, blokhutten en tuinhout

Buitenkampioen webshop

Ga voor onderscheidend online verkopen

Mensen winkelen steeds vaker online. Traditionele en fysieke kanalen leggen het steeds meer af ten opzichte van online verkopen. Gemak, leveringssnelheid, tijdbesparing en prijsvergelijking zijn belangrijke voordelen van online verkopen. Ook de business to business branches hebben hun assortiment met en zonder afrekenmodule al langere tijd omarmd. Elke bezoeker, consument of business gerelateerd, wil snel en hoogwaardig bediend worden. Vergelijken, bekijken, oriënteren en contact leggen, alles gaat bijna via online kanalen. Advies nodig welke strategie het beste gaat passen bij jouw businessmodel? Laat het ons weten.

Samen gaan we voor winst boeken

Bij ROCK Design houden we dagelijks de vinger aan de pols van het online gedrag van bezoekers. Onze klanten spelen hierbij een cruciale rol, omdat ze waardevolle inzichten hebben in veelgevraagde en bestverkopende producten. Maar laten we niet vergeten hoe belangrijk het is om producten met aantrekkelijke marges extra in de schijnwerpers te zetten. Ons team van marketeers analyseert webshopbezoeken en biedt promotionele ondersteuning via diverse kanalen, met als ultiem doel: groei en relevante conversies. Succesvol zijn in de wereld van online verkoop vergt voortdurende analyse en optimalisatie. Samen gaan we voor de winst!

ROCK Design, jouw one-stop-shop voor creatieve digitale oplossingen!

Full service creative agency

Alles in eigen huis, creatief ontwerpen, webdevelopment, fotografie, video en OM.

Razendsnelle hosting

Razendsnelle hosting, veilig en continue 24/7 beheer en updates van software onderhoud. 

WooCommerce expert

10 jaar ervaring en deskundig in werelds grootste CMS platform, gericht op gebruikersvriendelijkheid.

Service met een glimlach

Wij helpen met het online vindbaar en zichtbaar maken via online marketing en promotie.

Webshops met & zonder afrekenen

ROCK Design,
onze kracht

Bij ons draait alles om online strategie, branding, creatieve ontwerpen, webontwikkeling, online marketing, fotografie en videoproductie, met een sterke focus op topkwaliteit en persoonlijke service, uitgevoerd door zelfsturende teams. Als trotse officiële Google Partner en recente ontvangers van een FD Gazelle Award voor onze bedrijfsgroei, onderscheiden we ons door de unieke combinatie van online marketingexpertise en technische webontwikkeling. We werken landelijk, zelfs internationaal, vanuit ons kantoor in Rijssen.

Fotografie in Rijssen Website maken Enschede Website laten maken Zwolle
Collega Marco aan het werk