Drone beelden.

Drone beelden zoals foto’s en video’s worden vastgelegd vanuit een onbemand luchtvaartuig oftewel een drone. Drone beelden zijn de laatste jaren steeds populairder geworden voor luchtbeelden omdat prachtige hoogte beelden vanuit unieke perspectieven kunnen worden vastgelegd. Wij beschikken bij ROCK Design over een eigen drone waarmee we foto’s en video’s op de hoogte kunnen produceren. Zo ook voor Rotor, onderdeel van Regal Rexnord, zoals je kan zien.

Toffe beelden op hoogte met drone beelden

Drone beelden bieden verschillende voordelen ten opzichte van traditionele fotografie- en videomethoden. Een drone kan op grotere hoogte vliegen, waardoor het een breder beeld geeft van het onderwerp en de omgeving. Ze kunnen ook vliegen in gebieden die moeilijk of gevaarlijk zijn om te voet of met een voertuig te bereiken, zoals boven water of ruw terrein. Dat maakt dat je toffe beelden kan creëren in je webdesign.

Drone beelden

Voor diverse bedrijven en instanties hebben we hoogte beelden mogen maken. Een dankbare en leuke opdracht was het maken van hoogte beelden voor de Beatrixschool in Rijssen. De hoogte beelden zijn op een speelse wijze verwerkt in het webdesign van de school. 

Beatrixschool - Rijssen

Drone voor video's en foto's

Voor drone-opnamen werken we met een afstandsbediening om de drone te besturen en zijn positie en hoogte aan te passen. De camera op de drone kan op afstand worden bediend om beelden en video’s vast te leggen. Onze drone kan zowel foto’s als video’s maken, die kunnen worden gebruikt in een verscheidenheid aan toepassingen, waaronder onroerend goed, reclame, filmen en verslaggeving van evenementen.

Veilig en zorgvuldig hoogte beelden maken

Het is echter belangrijk op te merken dat dronefotografie onderworpen is aan voorschriften en beperkingen, in het bijzonder met betrekking tot veiligheid en privacy. Voor sommige gebieden moeten er noodzakelijke vergunningen verkregen voordat drone-fotografie of -video kan worden uitgevoerd. Wij zorgen van te voren bij drone aanvragen of de mogelijkheid op locatie ook daadwerkelijk uitgevoerd kan worden.

ROCK Design, jouw one-stop-shop voor creatieve digitale oplossingen!

Full service creative agency

Alles in eigen huis, creatief ontwerpen, webdevelopment, fotografie, video en SEO.

Professionele camera's

Kwaliteit van beelden start met het inzetten van professionele camera’s en randapparatuur.

Service met een lach

10 jaar servicegerichte ervaring en deskundig in het produceren van creatieve producties.

Mobiele beeld studio

Mobiele studio op locatie voor productfotografie, drone beelden, interieur en exterieur beelden.

Websites met drone beelden

ROCK Design,
onze kracht

Bij ons draait alles om online strategie, branding, creatieve ontwerpen, webontwikkeling, online marketing, fotografie en videoproductie, met een sterke focus op topkwaliteit en persoonlijke service, uitgevoerd door zelfsturende teams. Als trotse officiële Google Partner en recente ontvangers van een FD Gazelle Award voor onze bedrijfsgroei, onderscheiden we ons door de unieke combinatie van online marketingexpertise en technische webontwikkeling. We werken landelijk, zelfs internationaal, vanuit ons kantoor in Rijssen.

Fotografie in Rijssen Website maken Enschede Website laten maken Zwolle
Drone van ROCK Design