Websites die scoren.

Ben je op zoek naar een topwebdesign voor je bedrijf, vereniging of winkel? Dan hoef je niet verder te zoeken! ROCK Design staat klaar om je de beste eerste indruk te bezorgen. Onze creatieve studio en webontwikkelaars werken samen om ervoor te zorgen dat je website meteen in het oog springt. Onze aanpak draait om de perfecte mix van creativiteit, functionaliteit en vindbaarheid. Met al die expertise hebben we alles in huis om van elke website een groot succes te maken. En laten we eerlijk zijn, we zijn gewoon onverslaanbaar als het gaat om ’s werelds meest gebruiksvriendelijke CMS: WordPress. Dat betekent dat je jouw website moeiteloos en met plezier kunt beheren.

Elk webdesign ontwerpen wij uniek

Op basis van onze jarenlange kennis en ervaring weten we bij ROCK Design wat er speelt in de dynamische internetwereld. Telkens komen er nieuwe en betere functionaliteiten en technieken beschikbaar. Bovendien kun je met onze WordPress techniek te allen tijde je website up-to-date houden en van design wisselen. Wil je bovendien beter vindbaar zijn in de zoekmachines, dan zetten we onze online marketeers in die je kunnen helpen om je website hoog in Google te laten scoren. Bijvoorbeeld de website voor Vit’s Vlees in Oldenzaal hebben wij gerealiseerd.

VIT's twente website

Wij ontwikkelen onze website uiterst gebruikersvriendelijk. Dat doen we omdat we graag onze klanten de mogelijkheid bieden om zelfstandig content toe te voegen, zonder dat je kennis van programmeren moet hebben.

Elke website wordt uniek ontworpen door de collega’s van de creatieve studio. Op basis van het creatief ontwerp gaan wij als webdevelopers aan de slag om de website online op te bouwen.

Ron Klever - Webdeveloper

Website laten maken Den Ham

Ons bouwproces bij websites laten maken

Wij werken bij ROCK Design vanuit verschillende teams aan de ontwikkeling van de webapplicaties. Dat wil zeggen dat ons creatieve team als eerste gaat starten met het schetsen van een fraai webdesign. Deze wordt handmatig getekend. Dat betekent altijd een uniek webdesign als eindresultaat. Vervolgens gaat één van onze webdevelopers de website online ontwikkelen. Na afronding gaat ons marketingteam de instellingen voor de online vindbaarheid inrichten. Het eindresultaat moet een professionele en eigentijdse webapplicatie opleveren.

Eenvoudig beheren van je website

En wat vooral prettig is dat je na livegang niet alleen een gave website bezit, maar ook eenvoudig het beheer van je website zelf kan regelen. Zo kan je zelf makkelijk teksten of afbeeldingen plaatsen of wijzigen op basis van drag-and-drop methode. Het CMS van WordPress is zeer overzichtelijk en als je een beetje gevoel hebt voor webdesign, kun je ook zelf nieuwe pagina’s toevoegen. Heb je liever dat wij de aanpassingen doorvoeren op jouw website? Geen probleem, bij ons kun je bijvoorbeeld voordelig een prepaidkaart afnemen. Dat is erg handig als je liever de focus op je eigen business wilt houden.

ROCK Design, jouw one-stop-shop voor creatieve digitale oplossingen!

Full service creative agency

Alles in eigen huis, creatief ontwerpen, webdevelopment, beeldstudio en marketing

Razendsnelle hosting

Razendsnelle hosting, veilig en continue 24/7 beheer en updates van software onderhoud. 

WordPress WooCommerce

10 jaar ervaring en deskundig in werelds grootste CMS platform, gericht op gebruikersvriendelijkheid.

Service met een glimlach

Wij helpen met het online vindbaar en zichtbaar maken via online marketing en promotie.

Websites die vindbaar zijn

ROCK Design,
onze kracht

Bij ons draait alles om online strategie, branding, creatieve ontwerpen, webontwikkeling, online marketing, fotografie en videoproductie, met een sterke focus op topkwaliteit en persoonlijke service, uitgevoerd door zelfsturende teams. Als trotse officiële Google Partner en recente ontvangers van een FD Gazelle Award voor onze bedrijfsgroei, onderscheiden we ons door de unieke combinatie van online marketingexpertise en technische webontwikkeling. We werken landelijk, zelfs internationaal, vanuit ons kantoor in Rijssen.

Fotografie in Rijssen Website maken Enschede Website laten maken Zwolle
Ilse aan het werk