Met enorme trots delen we mee dat ROCK Design is bekroond door het Financieel Dagblad met de FD Gazellen Award 2023 in november, erkennend als één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Deze eer is volledig te danken aan onze gewaardeerde klanten en toegewijde medewerkers, wier onschatbare steun en inzet de kern vormen van ons succes.

FD Gazellen Award 2023.

FD Gazellen Award 2023 ROCK Design

ROCK Design heeft zich snel weten te onderscheiden als een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland, en deze indrukwekkende prestatie is bekroond met de toekenning van de FD Gazellen Award 2023 in november 2023. Met een combinatie van innovatieve ontwerpen, een gedreven team en een sterke focus op kwaliteit heeft ROCK Design niet alleen zijn positie in de markt versterkt, maar ook erkenning gekregen voor zijn opmerkelijke groei en impact binnen de industrie. Deze prestigieuze onderscheiding onderstreept het voortdurende succes en de veelbelovende toekomst van ROCK Design in de Nederlandse online wereld.

FD Gazellen Award 2023

Deze prestigieuze FD Gazellen Award 2023 is in november uitgereikt. Deze indrukwekkende mijlpaal is volledig te danken aan onze loyale klanten en toegewijde medewerkers, wier voortdurende steun en toewijding de drijvende kracht zijn achter ons succesverhaal. Hun vertrouwen en inzet hebben ons in staat gesteld om grenzen te verleggen, innovatieve ontwerpen te leveren en onze positie in de markt te versterken. Deze erkenning is een viering van hun betrokkenheid en vormt de inspiratie voor onze voortdurende groei en toewijding aan excellentie.

Michel Rikkert, Hans Dirksen, Marco Otten

Offerte website FD Gazellen Award 2023 winnaar ROCK Design

Hoe komt de FD Gazellen Award 2023 ranglijst tot stand

De ranglijst komt tot stand op basis van omzetgroei, winstgroei en groei in werkgelegenheid. Vervolgens wordt per categorie verdeeld over regio’s een score toegepast en wordt gekeken naar een totaal punten aantal. ROCK Design heeft in 2023 voor de eerste keer deze FD Gazellen Award 2023 toegekend gekregen in de categorie klein bedrijven. Als klant betekent dat je samenwerkt met een solide partij waarbij je meer zekerheid van kan verwachten.

Nuchter met een authentieke aanpak

We streven ernaar om dagelijks hoogwaardige producties te creëren die perfect aansluiten bij de uitstraling en focus van onze klanten, of het nu gaat om een webshop, huisstijl of videoproductie. Ons doel is om consequent een positief verschil te maken in de ervaring van onze klanten. Dit realiseren we door een no-nonsense en vooruitstrevende aanpak te hanteren die onze identiteit weerspiegelt. Bij ons draait het niet om ‘opsmuk’, maar om authentiek blijven. 

Waarom doen wij mee aan de FD Gazellen Award

Het verkrijgen van een FD Gazellen Award 2023 is voor ons van onschatbare waarde omdat het niet alleen erkenning biedt voor onze bedrijfsgroei, maar ook de bevestiging is van onze inzet voor innovatie, klantgerichtheid en duurzame vooruitgang. Deze prestigieuze onderscheiding symboliseert ons streven naar excellentie en is een bewijs van ons vermogen om niet alleen snel te groeien, maar dit te doen op een manier die onze kernwaarden van kwaliteit, integriteit en vooruitgang weerspiegelt. Het winnen van deze award zou niet alleen een beloning zijn voor ons harde werk, maar ook een bevestiging van ons streven naar voortdurende verbetering en succes in de dynamische zakelijke wereld.

Wat betekent het voor onze klanten

Het ontvangen van een FD Gazellen Award heeft directe voordelen voor onze klanten. Het bevestigt namelijk niet alleen onze bedrijfsgroei en innovatieve aanpak, maar duidt ook op de consistent hoge kwaliteit van onze producten of diensten. Voor onze klanten betekent dit dat ze kunnen blijven vertrouwen op een partner die niet alleen snel groeit, maar die ook blijft streven naar excellentie en voortdurende verbetering. Deze erkenning is een extra garantie dat we ons inzetten om hen de best mogelijke ervaring te bieden, met hoogwaardige oplossingen die aansluiten bij hun behoeften en die hen helpen hun doelen te bereiken. De FD Gazellen Award is een bevestiging van ons streven om een betrouwbare, vooruitstrevende en hoogwaardige partner te zijn voor al onze gewaardeerde klanten.

ROCK Design, jouw one-stop-shop voor creatieve digitale oplossingen!

Full service creative agency

Alles in eigen huis, creatief ontwerpen, webdevelopment, fotografie, video en OM.

Razendsnelle hosting

Razendsnelle hosting, veilig en continue 24/7 beheer en updates van software onderhoud. 

WooCommerce expert

10 jaar ervaring en deskundig in werelds grootste CMS platform, gericht op gebruikersvriendelijkheid.

Service met een glimlach

Wij helpen met het online vindbaar en zichtbaar maken via online marketing en promotie.

Succesvolle producties

Transparante
werkwijze​

Bij ons draait alles om online strategie, branding, creatieve ontwerpen, webontwikkeling, online marketing, fotografie en videoproductie, met een sterke focus op topkwaliteit en persoonlijke service, uitgevoerd door zelfsturende teams. Als trotse officiële Google Partner en recente ontvangers van een FD Gazelle Award voor onze bedrijfsgroei, onderscheiden we ons door de unieke combinatie van online marketingexpertise en technische webontwikkeling. We werken landelijk, zelfs internationaal, vanuit ons kantoor in Rijssen.

Fotografie in Rijssen Website maken Enschede Website laten maken Zwolle
6 collega's aan het werk