Over ons

ROCK Design is een full-service ‘Creative Digital Agency’. De organisatie bestaat uit zelfsturende teams met elk eigen specialisten, onderverdeeld in een Creative Studio, Beeld Studio, Digital Solutions en Online marketing. Deze specialistische teams werken geheel zelfstandig en zijn verantwoordelijk voor een eigen klantenportfolio. Tussen de teams is er continue afstemming over uiteenlopende innovatieve oplossingen teneinde de beste producties op te leveren voor al onze klanten.

Onze oorsprong ligt in Twente, werkend vanuit ons eigen kantoor in Rijssen, actief voor organisaties in geheel Nederland. Inmiddels werken we voor een breed scala aan klanten. Zo werken we voor topbedrijven in het groot segment, maar zijn we net zo goed actief voor scholen, instanties en klein bedrijven. In onze teams hebben wij verschillende creatieve, technische en marketing specialisten werkzaam die een prachtige mix aan ervaring, innovativiteit en slimheid weten te bundelen.  Met elkaar creëren wij hoofdzakelijk online producties, maar evengoed weten klanten ons te vinden als het gaat om bijvoorbeeld huisstijl creaties.

En ja, onze naam, ROCK Design, is opgedaan vanuit het Engelse gezegde ‘solid like a Rock‘. Onze intenties zijn om de beste producties te ontwikkelen die succes geven aan de ontwikkeling van onze klanten. Of dat nu een webshop is of een huisstijlontwikkeling of videoproducties. We willen graag het verschil maken voor en bij onze klanten. Dat doen we met een nuchtere en vooruitstrevende aanpak. Dat past bij ons, geen ‘poespas’ verhalen, maar vooral onszelf blijven. Dat is ons DNA en waar wij voor staan. ons team bestaat uit grafisch ontwerpers, webdevelopers, beeldmakers en marketeers. Al deze specialiteiten zetten wij in tijdens het ontwikkelen van nieuwe projecten en het optimaliseren van bestaande online applicaties.

Dit zijn de mensen van ROCK Design

Kopje koffie of thee?

Je bent van harte welkom en we geven je graag advies. We proberen altijd op een duidelijke wijze uit te leggen wat we voor jou kunnen betekenen. Je kan ook eerst de checklist invullen.

Checklist webdesign

Als je de checklist goed invult, dan sturen we je binnen 2 werkdagen een advies en voorstel.

In contact komen

Heb je een vraag of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een email en we nemen contact met je op.