Over ons.

Als het over ons zelf gaat dan kunnen we zeggen dat we een team hebben dat bruist van creatieve geesten, techneuten, visuele kunstenaars en marketingmagneten. Samen vormen we een creative digital agency van innovatie en expertise. Onze missie? Constant op zoek naar nieuwe en slimme oplossingen in creativiteit, technologie, visuele pracht, en promotie om jouw bedrijf naar ongekende hoogten te tillen.

Over ons, fullservice creative digital agency

Gevestigd in Rijssen, met diepe wortels in Twente, hebben we een breed bereik opgebouwd en ondersteunen we diverse klanten, zowel nationaal als internationaal. We zijn toegewijd aan het optimaliseren van webapplicaties in verschillende talen, waaronder Duits, Engels, Spaans en Frans. Ons klantenbestand varieert van toonaangevende bedrijven in diverse sectoren tot scholen en lokale ondernemingen. Als het over ons zelf hebben, dan is het zo dat gespecialiseerde teams hebben die zich richten zich op strategische concepten, technische oplossingen en online promotie. Dit allemaal gericht op het stimuleren van de groei van onze klanten. Dagelijks werken we aan slimme en unieke oplossingen om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

over ons

Als het over ons gaat dan kun je ons zien als een team met een mix van specialistische jonge en ervaren vakmensen. Met elkaar halen we telkens het beste uit onszelf naar boven. Met een grote passie werken we aan talrijke projecten, klein tot groot, en zorgen we dat we bedrijven, instanties en verenigingen op uitmuntende wijze promoten in de digitale wereld. Op dit moment bestaat ons team uit 12 enthousiaste collega’s en is de verwachting dat we komende periode ook geleidelijk verder blijven doorgroeien, net als we de afgelopen jaren hebben gedaan.

Marco Otten - Business developer

Alex, Ron en Marco aan het werk.

Vanuit Rijssen nationaal en internationaal actief​

Wat we ook doen, voor wie het ook is, we kijken en denken altijd vanuit het businessmodel van onze klanten. Verkoop je een product of een dienst, Zoek je meer leden of personeel? Heb je een formeel of fancy bedrijf? Vertegenwoordig je een instantie, vereniging of verkoop je inmiddels miljoenen via je webshop? Als het over ons zelf gaat dan schalen we mee als het gaat om jouw businessmodel. En ja, onze naam, ROCK Design, is opgedaan vanuit het gezegde ‘solid like a Rock‘. Kortom, krachtig, stabiel en betrouwbaar.

Wij kijken vanuit jouw businessmodel​

Onze intenties zijn om elke dag weer de beste producties te ontwikkelen die professioneel passen bij de uitstraling en focus bij onze klanten. Of dat nu een webshop is of een huisstijl of een videoproductie. We willen graag telkens weer het verschil maken voor en bij onze klanten. Dat doen we met een nuchtere en vooruitstrevende aanpak. Dat past bij ons, geen ‘poespas’ verhalen, maar vooral onszelf blijven. Dat is ons DNA en waar wij voor staan.

Maatschappelijk betrokken

Bij ROCK Design omarmen we maatschappelijk verantwoord ondernemen door duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid te integreren in onze kernactiviteiten. We richten ons op het ondersteunen van maatschappelijke initiatieven en het ondersteunen van de directe omgeving door het bevorderen van duurzame of bijzondere projecten. Voor ons betekent succes niet alleen winst, maar ook de positieve bijdrage aan de wereld om ons heen.

Wat maakt werken met ons leuk

Werken met ons is als een boeiende reis waar service en kennis hand in hand gaan. Als het over ons gaat dan kunnen we zeggen dat onze aanpak is doorspekt met enthousiasme en toewijding, waardoor samenwerken een waar plezier wordt. We geloven in transparantie, open communicatie en het delen van kennis om samen tot de beste resultaten te komen. Of je nu vragen hebt over de nieuwste digitale trends of behoefte hebt aan uitmuntende klantenservice, wij zijn er met een glimlach en de knowhow om jouw digitale doelen te overtreffen.

Bekroond met de FD Gazellen Award

Met immense trots kondigen we aan dat ROCK Design is geëerd met de FD Gazellen Award in november 2023, waarmee we officieel erkend worden als een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Deze eer is volledig te danken aan onze gewaardeerde klanten en toegewijde medewerkers, van wie de onschatbare steun en inzet de essentie van ons succes vormen. Hun vertrouwen in onze visie heeft ons de kracht gegeven om uit te blinken en onze positie als online marktleider te versterken.

Theater Amsterdam, 23 november 2023

De toekenning, locatie Theater Amsterdam, van deze prestigieuze erkenning betekent toewijding aan excellentie en vooruitstrevendheid. Dit biedt onze klanten het voordeel van samenwerken met een bedrijf dat gedreven wordt door innovatie, betrouwbaarheid en voortdurende groei. Bij ROCK Design blijven we gedreven om hoogwaardige producties en service te leveren, waardoor onze klanten profiteren van een partnerschap dat zich richt op duurzaam succes en op maat gemaakte oplossingen voor hun behoeften.

ROCK Design, jouw one-stop-shop voor creatieve digitale oplossingen!

Full service creative agency

Alles in eigen huis, creatief ontwerpen, webdevelopment, fotografie, video en OM.

Razendsnelle hosting

Razendsnelle hosting, veilig en continue 24/7 beheer en updates van software onderhoud. 

WooCommerce expert

10 jaar ervaring en deskundig in werelds grootste CMS platform, gericht op gebruikersvriendelijkheid.

Service met een glimlach

Wij helpen met het online vindbaar en zichtbaar maken via online marketing en promotie.

Succesvolle producties

Transparante
werkwijze​

Bij ons draait alles om online strategie, branding, creatieve ontwerpen, webontwikkeling, online marketing, fotografie en videoproductie, met een sterke focus op topkwaliteit en persoonlijke service, uitgevoerd door zelfsturende teams. Als trotse officiële Google Partner en recente ontvangers van een FD Gazelle Award voor onze bedrijfsgroei, onderscheiden we ons door de unieke combinatie van online marketingexpertise en technische webontwikkeling. We werken landelijk, zelfs internationaal, vanuit ons kantoor in Rijssen.

Fotografie in Rijssen Website maken Enschede Website laten maken Zwolle
6 collega's aan het werk