Over ons

Het team van ROCK Design is specialist in webdesign en online marketing activiteiten. Wij zijn gevestigd in Rijssen, Oost Nederland. Wij realiseren creatieve en slimme internet oplossingen en geloven in een duurzame online toekomst. Het team van ROCK Design zet zich continu in voor langdurige samenwerkingen met klanten die zich door geheel Nederland bevinden.

Webdesigners en marketeers vanuit Rijssen

Over ons | ROCK Design | Websites | Webshops | Online Marketing

Onze mensen komen uit Twente en daar ligt ook onze oorsprong. Vanuit verschillende disciplines hebben wij een prachtige mix aan ervaring, creativiteit, techniek en marketing in ons team. Met elkaar creëren wij hoofdzakelijk sterke en vindbare online producties.

Wij werken vanuit ons eigen moderne kantoor in Rijssen. En ja, onze naam, ROCK Design, is opgedaan vanuit het Engelse gezegde ‘solid like a Rock‘. Vooral krachtige creaties maken, vooruitstrevend, altijd het beste voor hebben met onze klanten. Zulke dingen dus. Dat past bij ons. Nuchtere tukkers, geen blabla verhaal of ons voordoen alsof we het allemaal wel beter weten. We blijven altijd onszelf. Dat is ons DNA en waar Rock’ers voor staan.

Dit zijn de mensen van ROCK Design

Kopje koffie of thee?

Je bent van harte welkom en we geven je graag advies. We proberen altijd op een duidelijke wijze uit te leggen wat we voor jou kunnen betekenen. Je kan ook eerst de checklist invullen.

Checklist webdesign

Als je de checklist goed invult, dan sturen we je binnen 2 werkdagen een advies en voorstel.

In contact komen

Heb je een vraag of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een email en we nemen contact met je op.