SEA.

Search Engine Advertising stelt bedrijven in staat om op de bovenste rij te staan op zoekmachine resultatenpagina’s wanneer gebruikers naar specifieke zoekwoorden zoeken. Onze strategieën in zoekmachine adverteren zorgen ervoor dat uw bedrijf direct in de schijnwerpers staat bij uw doelgroep. Door gericht te adverteren op specifieke zoekwoorden, helpen wij u om de juiste bezoekers naar uw website te trekken. 

SEA, direct zichtbaarheid creëren voor jouw doelgroep

ROCK Design is officieel gecertificeerd Google partner. Dat wil zeggen dat wij aan alle kwaliteitseisen voldoen die Google vereist van een partner. Zo beheren wij dagelijks voor een groot en groeiend aantal relaties hun advertentie campagnes en beschikken onze mensen over de juiste opleidingseisen.

Het inzetten van bijvoorbeeld Google Search Engine Advertising kan van vitaal belang zijn vanwege het vermogen om direct en snel verkeer naar je website te genereren. Met Google Search Engine Advertising kun je gerichte advertenties weergeven aan mensen die actief zoeken naar producten of diensten zoals die van jou, wat resulteert in een grotere kans op conversies en meetbare ROI. Onder meer tekstadvertenties zijn interessant, maar wat te denken van Google Shopping of Google Display advertenties. Bovendien biedt adverteren de mogelijkheid om snel te testen en aan te passen, waardoor je marketingstrategieën kunt verfijnen en optimaliseren om concurrenten voor te blijven. Het is een effectieve manier om je online aanwezigheid te vergroten en de zichtbaarheid en conversies van je bedrijf te verbeteren.

SEA

Een samenwerking waar we trots op zijn is met AH Kantoormeubilair. Dit snelgroeiende bedrijf is van een eenmansbedrijf gegroeid naar een eigen showroom en  magazijn in Wierden en is een landelijke speler van formaat. Vanuit ROCK Design verzorgen wij continue de optimalisaties van de webapplicaties en online vindbaarheid en promoties.

AH Kantoormeubilair - Wierden

AH Kantoormeubilair webshop

Werf snel posities met Search Engine Advertising

Search Engine Advertising, is als een speciale plek boven of onder de zoekresultaten in zoekmachines zoals Google, waar adverteerders enkel betalen wanneer nieuwsgierige klikkers op hun advertenties tappen. Dit betekent dat ze gericht verkeer naar hun website kunnen lokken op basis van specifieke zoekwoorden en doelgroep targeting.

In een notendop: het grote verschil met SEO is dat search engine advertising draait om betaalde advertenties voor directe aandacht, terwijl SEO zich focust op het finetunen van de website voor langetermijn-verkeer zonder doorlopende kosten per klik. Samen vormen ze een dynamisch duo voor een gebalanceerde online aanwezigheid en zowel directe als blijvende resultaten. 

Het inzetten van Search Engine Advertising, is van onschatbare waarde voor bedrijven die online zichtbaarheid en resultaten willen vergroten. Search Engine Advertising stelt adverteerders in staat om gericht te adverteren op zoekmachines, waardoor ze direct onder de aandacht komen van potentiële klanten die actief op zoek zijn naar hun producten of diensten. Met doelgerichte advertenties, meetbare resultaten en de mogelijkheid tot budgetbeheer biedt Search Engine Advertising een effectieve manier om de online aanwezigheid te versterken, de doelgroep te bereiken en de conversies te verhogen, wat uiteindelijk bijdraagt aan zakelijk succes.

Online marketing mixabonnementen

ROCK Design, jouw one-stop-shop voor creatieve digitale oplossingen!

Full service creative agency

Alles in eigen huis, creatief ontwerpen, webdevelopment, fotografie, video en OM.

Certified Google partner

Wij zij een officiële partner van Google en behoren tot de grotere Ads specialisten in Nederland.

WordPress specialist

10 jaar ervaring en deskundig in werelds grootste CMS platform, gericht op gebruikersvriendelijkheid.

Service met een glimlach

Wij helpen met het online vindbaar en zichtbaar maken via online marketing en promotie.

Succesvolle campagnes

ROCK Design,
onze kracht

Bij ons draait alles om online strategie, branding, creatieve ontwerpen, webontwikkeling, online marketing, fotografie en videoproductie, met een sterke focus op topkwaliteit en persoonlijke service, uitgevoerd door zelfsturende teams. Als trotse officiële Google Partner en recente ontvangers van een FD Gazelle Award voor onze bedrijfsgroei, onderscheiden we ons door de unieke combinatie van online marketingexpertise en technische webontwikkeling. We werken landelijk, zelfs internationaal, vanuit ons kantoor in Rijssen.

Fotografie in Rijssen Website maken Enschede Website laten maken Zwolle
Thijs, Jeffrey en Rick aan het werk