Offerte aanvragen.

Wil je een offerte aanvragen, dan laat ons even weten wat je precies wenst. Zoals je ziet bouwen we websites, webshops, apps, zorgen dat onze klanten vindbaar zijn op het internet. Bovendien maken we foto’s en video’s en ontwerpen creatieve designs. Wij kunnen ons voorstellen dat je bij een offerte aanvragen vragen over onze werkwijze, doorlooptijd en calculaties. Om je enigszins op weg te helpen hebben wij een paar vragen voor je samengesteld bij het offerte aanvragen.

Offerte aanvragen. Welke vragen zijn van belang!

Bij het overwegen van een nieuwe webapplicatie vele vragen gesteld worden vragen hebben. Enkele van de veelvoorkomende vragen bij offerte aanvragen zijn:

 1. Welk doel moet de website of webshop dienen?
 2. Wat is het budget voor het ontwerpen en ontwikkelen van de website of webshop?
 3. Welke functionaliteiten zijn vereist voor de website of webshop?
 4. Moet de website mobielvriendelijk zijn?
 5. Heb je een bestaande website of webshop, kan ik dan content meeverhuizen?
 6. Welk design en stijl past het beste bij mijn merk of bedrijf?
 7. Hoe kan de website geoptimaliseerd worden voor zoekmachines (SEO)?
 8. Zijn er specifieke beeld- en inhoudsvereisten?
 9. Hoe wordt de website gehost en onderhouden?
 10. Welke beveiligingsmaatregelen zijn nodig om de website of webshop te beschermen?
 11. Wil ik beelden, zoals foto en video uitbesteden?
 12. Is vindbaarheid voor mijn website en webshop belangrijk?

Deze vragen helpen bij het definiëren van de doelstellingen en behoeften van de website, wat essentieel is voor een succesvolle ontwikkeling. Vraag een gratis adviesgesprek aan.

Offerte aanvragen

Met trots kunnen we zeggen dat we al meer dan 500 websites, webshops en apps met succes hebben gebouwd. Onze ervaring en toewijding aan kwaliteit hebben ons geholpen om uiteenlopende projecten tot een succes te maken, en we kijken ernaar uit om nog vele anderen te realiseren.

Hans Dirksen, business developer ROCK Design

Collega Ron aan het werk

Laat je gegevens achter voor gratis advies

Vul de checklist in en we geven je daarna snel een indicatie van een plan van aanpak, doorlooptijd, kosten en functionaliteiten. Als we vragen hebben, dan nemen we uiteraard even contact met je op.

Wij streven er naar om binnen 2 werkdagen tijdens werkdagen contact te leggen.

ROCK Design,
onze kracht

Bij ons draait alles om online strategie, branding, creatieve ontwerpen, webontwikkeling, online marketing, fotografie en videoproductie, met een sterke focus op topkwaliteit en persoonlijke service, uitgevoerd door zelfsturende teams. Als trotse officiële Google Partner en recente ontvangers van een FD Gazelle Award voor onze bedrijfsgroei, onderscheiden we ons door de unieke combinatie van online marketingexpertise en technische webontwikkeling. We werken landelijk, zelfs internationaal, vanuit ons kantoor in Rijssen.

Fotografie in Rijssen Website maken Enschede Website laten maken Zwolle
Richard aan het werk