Offline reclame.

Bij offline reclame, ook wel traditionele reclame genoemd, betreden we de wereld buiten het digitale rijk. Hier ontvouwen zich een kleurrijk palet aan reclamevormen, van gedrukte advertenties en reusachtige billboards tot persoonlijke post en het sponsoren van evenementen. Het is de wereld van tastbare marketing, waar creativiteit geen grenzen kent.

Offline reclame uitingen​

Enkele voorbeelden van offline activiteiten zijn:

Offline reclame

Reclame drukwerk is de magische link tussen jou en je doelgroep. Het is tastbaar, grijpbaar en laat een blijvende indruk achter. Met kleuren, afbeeldingen en creatieve tekst wek je je boodschap tot leven en maak je een onvergetelijke connectie. Dus, om je merk te laten schitteren, vergeet niet het belang van reclame drukwerk!

Richard Haverkate, teamleider creative studio

3 collega's van ROCK Design aan het werk achter de computers

Hoogwaardige brochures, folders en meer

Brochures, folders en vergelijkbare marketingmaterialen vormen een essentieel onderdeel van effectieve bedrijfscommunicatie. Ze bieden tal van voordelen die bijdragen aan het succes van een bedrijf. Wij gebruiken kleuren, tekst en beelden om een boeiend verhaal te vertellen en de aandacht van mensen te vangen. Elk ontwerp is een symfonie van typografie en lay-out, en elk gedrukt exemplaar is als een uniek concert. Het is onze passie om zowel aantrekkelijke als effectieve printmaterialen te produceren, en we leiden je graag op dit creatieve avontuur!

Offline producten, drukwerk en banners

Ook de offline producten, drukwerk en banners, spelen een cruciale rol in de marketingmix van bedrijven en organisaties. Het is als een kunstwerk op papier, een briljante combinatie van kleuren en tekst om je boodschap te laten stralen. Het is tastbaar, grijpbaar en een krachtig hulpmiddel om indruk te maken. Laat je boodschap in drukwerk schitteren op papier en maak blijvende herinneringen met reclame drukwerk! Maar wat te denken van reclame uitingen zoals banners voor beurzen of signing voor bussen en auto’s. Laat je door ons inspireren.

ROCK Design, jouw one-stop-shop voor creatieve digitale oplossingen!

Full service creative agency

Alles in eigen huis, creatief ontwerpen, webdevelopment, fotografie, video en OM.

Razendsnelle hosting

Razendsnelle hosting, veilig en continue 24/7 beheer en updates van software onderhoud. 

WooCommerce expert

10 jaar ervaring en deskundig in werelds grootste CMS platform, gericht op gebruikersvriendelijkheid.

Service met een glimlach

Wij helpen met het online vindbaar en zichtbaar maken via online marketing en promotie.

Offline reclame opdrachten

ROCK Design,
onze kracht

Bij ons draait alles om online strategie, branding, creatieve ontwerpen, webontwikkeling, online marketing, fotografie en videoproductie, met een sterke focus op topkwaliteit en persoonlijke service, uitgevoerd door zelfsturende teams. Als trotse officiële Google Partner en recente ontvangers van een FD Gazelle Award voor onze bedrijfsgroei, onderscheiden we ons door de unieke combinatie van online marketingexpertise en technische webontwikkeling. We werken landelijk, zelfs internationaal, vanuit ons kantoor in Rijssen.

Fotografie in Rijssen Website maken Enschede Website laten maken Zwolle
Richard aan het werk