Video.

Enkele jaren geleden was video in webapplicaties plaatsen een uitdaging. Inmiddels is de kwaliteit en snelheid van webapplicaties dermate krachtig, dat het plaatsen van video’s geen enkele belemmering vormt. Juist met bewegende beelden creëer je een ultieme klantbeleving op websites zoals bijvoorbeeld bij Willems Packaging in Rijssen.

Video’s in je webdesign maakt de beleving compleet

Onze foto en video studio beschikt over bijvoorbeeld super slow motion camera’s waardoor speciale effecten van producten of logistieke activiteiten als geen ander gedetailleerd opgevangen kan worden in beeld. Voordat we op locatie gaan produceren werken we een aantal stappen uit, waaronder het samenstellen van een draaiboek. Voor Willems Packaging, Sismatec en WMP Sheet Metal Solutions hebben we bewegende beelden geproduceerd voor de websites.

Behalve bewegende beelden in je webdesign kan je deze bovendien ook inzetten voor verschillende andere doeleinden, waaronder bedrijfspromoties, social media, entertainment, onderwijs en informatieverspreiding. 

video

Door de juiste beelden vast te leggen kan je een krachtige video creëren waarbij je je bedrijf of dienst direct kan presenteren. Hierdoor heb je de mogelijkheid om potentiële klanten een boeiende en visuele introductie te bieden. Voor Nieuwenhuis Makelaars hebben we op locatie video’s opgenomen en deze gemonteerd tot een bedrijfsvideo. Daarbij hebben we gelet op de wensen van de klant en hebben we de identiteit van het bedrijf neergezet.

Jeffrey Scholman - Photo & Video studio

Maak je webdesign levendig

Een voordeel van bewegende beelden is dat je met korte scenes en een totale videoduur van 30 seconden al snel de belangrijkste onderdelen van je bedrijfsproces kan tonen op bijvoorbeeld je homepage. Een eerste positieve indruk is dus snel gemaakt. Wil je een totale bedrijfsvideo met interviews en rapportages dan kan dat uiteraard ook, echter wij adviseren deze niet als background bewegende beelden toe te passen, maar geef dit dan een aparte plek op je website voor belangstellenden die het complete verhaal willen bekijken en luisteren. Laat je goed adviseren omdat videobeelden ook wat extra ruimte in beslag neemt en niet ten koste moet gaan van je laadsnelheid.

Van rustige tot actiegerichte video's

Wij kijken van te voren goed naar de sfeer en aard van de gewenste bewegende beelden. Wat is het verhaal achter je business, wat wil je tonen en promoten. En hoe zet je dat kort en efficiënt op. Wij helpen je met strategie en het verhaal scherp krijgen. We zetten altijd even een draaiboekje op. Bijkomend voordeel is dat bewegende beelden tegenwoordig niet duur is om te produceren. Bij ROCK Design beschikken we over alle benodigde professionele apparatuur, waaronder camera’s, drone, 360 graden camera, mobiele beeld studio, webshop productfotografie apparatuur en belichting. Zo zijn we altijd wel op locatie aanwezig bij onze opdrachtgever voor talrijke opname producties.

ROCK Design, jouw one-stop-shop voor creatieve digitale oplossingen!

Full service creative agency

Alles in eigen huis, creatief ontwerpen, webdevelopment, fotografie, video en SEO.

Professionele camera's

Kwaliteit van beelden start met het inzetten van professionele camera’s en randapparatuur.

Service met een lach

10 jaar servicegerichte ervaring en deskundig in het produceren van creatieve producties.

Mobiele beeld studio

Mobiele studio op locatie voor productfotografie, drone beelden, interieur en exterieur beelden.

Websites met video's

ROCK Design,
onze kracht

Bij ons draait alles om online strategie, branding, creatieve ontwerpen, webontwikkeling, online marketing, fotografie en videoproductie, met een sterke focus op topkwaliteit en persoonlijke service, uitgevoerd door zelfsturende teams. Als trotse officiële Google Partner en recente ontvangers van een FD Gazelle Award voor onze bedrijfsgroei, onderscheiden we ons door de unieke combinatie van online marketingexpertise en technische webontwikkeling. We werken landelijk, zelfs internationaal, vanuit ons kantoor in Rijssen.

Fotografie in Rijssen Website maken Enschede Website laten maken Zwolle
Video | ROCK Design | Websites | Webshops | Online Marketing