360 graden fotografie.

Zet je bedrijf met meer beleving neer door 360-graden fotografie toe te passen. Wij beschikken over deze techniek waarmee een kijker een hele scène in één beeld kan zien. Bij deze vorm van fotografie wordt een reeks foto’s vanuit verschillende hoeken genomen en vervolgens met speciale software samengevoegd tot een naadloos panoramisch beeld.

Beelden maken met behulp van 360-graden fotografie brengt nog meer beleving in je zaak. Zo hebben we onder meer voor Baby Spa Twente en Slag Auto’s 360 fotografie verzorgd. De 360 graden fotografie kan worden gebruikt in een verscheidenheid van toepassingen, waaronder onroerend goed, showroom, toerisme, product visualisatie en virtuele rondleidingen. Het biedt de kijker een meeslepende ervaring, waardoor hij een scène in detail kan verkennen en het gevoel heeft er echt te zijn. Om een 360-gradenfoto te maken, zetten wij gespecialiseerde camera’s en cameraopstellingen op.

Bij ROCK Design beschikken we over een geavanceerde 360-graden beeldcamera om scènes vast te leggen, waardoor het maken van panoramische beelden gemakkelijk en snel gaat. Zodra de foto’s zijn genomen, zetten we gespecialiseerde software in om de beelden samen te voegen tot een naadloos panoramisch beeld. Het resulterende beeld kan worden bekeken op een computer, smartphone of VR-headset of Google Streetview, zodat kijkers de scène vanuit elke hoek in detail kunnen verkennen.

360 graden fotografie bij Slag Auto's.

Met veel bedrijven hebben we een supergave samenwerking als het gaat om 360 graden fotografie. Zo ook met Geran Handel B.V. Hier laten we de producten in de webshop zien met behulp van de 360 graden fotografie. Op deze afbeelding zie je een voorbeeld van het resultaat. Zo kan je het product van alle kanten bekijken.

Geran Handel B.V.

Wanneer zet je 360 graden fotografie in.

360-graden fotografie kan worden gebruikt in een verscheidenheid van toepassingen, waaronder onroerend goed, showroom, toerisme, product visualisatie en virtuele rondleidingen. Het biedt de kijker een meeslepende ervaring, waardoor diegene een scène in detail kan verkennen en het gevoel heeft er echt te zijn. Om een 360-graden foto te maken, worden gespecialiseerde camera’s en cameraopstellingen gebruikt. De populariteit van 360-graden fotografie blijft groeien vanwege de unieke mogelijkheid om de kijker een interactieve en meeslepende ervaring te bieden. 

Beelden 360 voor binnen en buiten.

Bij ROCK Design beschikken we over een 360-graden beeldcamera om daarmee een scène vast te leggen, waardoor het maken van panoramische beelden veel gemakkelijker en sneller gaat. Zodra de foto’s zijn genomen, zetten we gespecialiseerde software in om de beelden samen te voegen tot een naadloos panoramisch beeld. Het resulterende beeld kan worden bekeken op een computer, smartphone of VR-headset of Google Streetview, zodat kijkers de scène vanuit elke hoek in detail kunnen verkennen.

ROCK Design, jouw one-stop-shop voor creatieve digitale oplossingen!

Full service creative agency

Alles in eigen huis, creatief ontwerpen, webdevelopment, fotografie, video en SEO.

Professionele camera's

Kwaliteit van beelden start met het inzetten van professionele camera’s en randapparatuur.

Service met een lach

10 jaar servicegerichte ervaring en deskundig in het produceren van creatieve producties.

Mobiele beeld studio

Mobiele studio op locatie voor productfotografie, drone beelden, interieur en exterieur beelden.

Producties door onze beeld studio

ROCK Design, onze kracht

Bij ons draait alles om online strategie, branding, creatieve ontwerpen, webontwikkeling, online marketing, fotografie en videoproductie, met een sterke focus op topkwaliteit en persoonlijke service, uitgevoerd door zelfsturende teams. Als trotse officiële Google Partner en recente ontvangers van een FD Gazelle Award voor onze bedrijfsgroei, onderscheiden we ons door de unieke combinatie van online marketingexpertise en technische webontwikkeling. We werken landelijk, zelfs internationaal, vanuit ons kantoor in Rijssen.

Fotografie in Rijssen Website maken Enschede Website laten maken Zwolle
360 graden fotografie