Disclaimer

Disclaimer

 1. In deze disclaimer wordt verstaan onder:
  • de eigenaar: de eigenaar van de website;
  • gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  • u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
  • de content: alle in de website aanwezige inhoud;
 2. Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
 3. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
 4. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.
 5. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten
 6. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

 

Uitgebreide beschrijving disclaimer

De informatie op deze website wordt verstrekt door ROCK Design B.V. (“wij”, “ons” of “onze”) met als doel om bezoekers te informeren over onze diensten en expertise op het gebied van webdesign. We streven ernaar om de informatie op deze website zo accuraat en actueel mogelijk te houden, maar we bieden geen garantie voor de volledigheid, nauwkeurigheid, actualiteit of geschiktheid van de verstrekte informatie. Het gebruik van de informatie op deze website is op eigen risico en wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade of verlies voortvloeiend uit het gebruik van deze website.

De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Het vormt geen advies op maat en kan niet als zodanig worden beschouwd. Voor specifiek advies of informatie met betrekking tot webdesign, online marketing of gerelateerde zaken, raden wij aan om contact op te nemen met onze gekwalificeerde professionals.

Links naar externe websites worden verstrekt voor extra informatie of gemak voor de gebruiker. We hebben geen controle over de inhoud van deze externe sites en zijn niet verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid, relevantie of betrouwbaarheid van de informatie op deze sites.

Het auteursrecht van de inhoud en afbeeldingen op deze website behoort toe aan ROCK Design B.V., tenzij anders vermeld. Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming inhoud, afbeeldingen of ontwerpelementen van deze website te kopiëren, reproduceren of verspreiden.

Het gebruik van onze diensten is onderhevig aan specifieke voorwaarden en overeenkomsten, die apart worden vermeld in contracten of afspraken met onze klanten. ROCK Design B.V. behoudt zich het recht voor om de informatie op deze website op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, aan te passen of bij te werken.

Door het gebruik van deze website stemt u in met deze disclaimer. Indien u niet akkoord gaat met enig deel van deze disclaimer, verzoeken wij u om deze website niet te gebruiken.

Voor verdere vragen of opmerkingen over deze disclaimer, kunt u contact met ons opnemen via de contactgegevens vermeld op deze website.

Nadere informatie

Indien u nog vragen of twijfels heeft kunt u contact met ons opnemen.

Wij behouden ons alle rechten voor

ROCK Design B.V.
De Stroekeld 4B
7462 ZB Rijssen

disclaimer