Webshop laten maken

Een webshop laten maken vereist ervaring en een slim strategisch ontwerp. Hoewel het aantal online aankopen sterk is gegroeid, is ook het aantal webwinkels in omvang toegenomen. Door doelmatig en commercieel gericht samen te werken, helpen we met het maken van zorgvuldige afwegingen. Welk systeem is het beste voor een webshop laten maken? En hoe bereik ik de juiste doelgroep?

Eigen webwinkel beheren

Er is altijd wel werk bij een webshop laten maken. Het is daarom belangrijk webshops te voorzien van een goed Content Management Systeem, beter bekend als CMS. Met zo’n systeem wordt het beheren van een eigen webwinkel overzichtelijk. Daarnaast wordt het aanpassen van content eenvoudig. ROCK Design bouwt zowel WordPress webshops als Magento webshops als het gaat om een webshop laten maken.

Maatwerk webshops

Mensen winkelen steeds vaker online. Door de toename in vraag en aanbod, is de gemiddelde kwaliteit ook verbeterd. Mensen willen snel en hoogwaardig bediend worden, óók wanneer zij online winkelen. Bij het webshop laten maken biedt maatwerk een uitkomst.

Geschikt voor mobiele apparaten

Telefoons & tablets
Alles gaat steeds sneller en eenvoudiger. Veel taken die voorheen vanuit huis of kantoor werden gedaan, doen we nu onderweg. Smartphones en tablets staan centraal binnen dit proces van verandering. We doen steeds meer taken vanaf verschillende plaatsen.

Responsive webdesign
Wat betreft een webshop laten maken is het belangrijk dat websites automatisch meeschalen met allerlei schermformaten. Op deze manier is een website goed leesbaar en navigeerbaar voor alle bezoekers. Een ontwerp dat zich automatisch aanpast noemt men ‘responsive’. Alle websites en webshops die wij maken hebben vanzelfsprekend een responsive webdesign.

webshop laten maken

Webshop: RodeBak.nl – Haverkamp Enschede

Webshop platforms

Magento en WooCommerce zijn veelgebruikte CMS systemen om webshops mee op te bouwen. De systemen zijn vooral populair voor omvangrijke webshops met veel producten.

Bij ROCK Design zetten we graag eerst uw wensen in kaart. Heeft u al een webshop actief draaien of bent u een nieuwkomer als het gaat om online verkopen. Hoe zien diensten of producten eruit? Heeft u veel categorieën in uw assortiment? Wilt u realtime koppelingen met een voorraad- of financieel systeem? Er kunnen als u kiest voor een webshop veel redenen zijn waarom u kiest voor WooCommerce of Magento. Wij helpen u graag adviseren.

Onze ervaring

Inmiddels hebben wij sinds 2013 vele ondernemingen live geplaatst met hun webshop. Ook op dit moment bouwen we volop aan nieuwe webshops. Vaak kijken onze klanten naar het uiterlijk van hun gewenste webshop. Wij voegen daar onze kennis van online verkopen aan toe. Want het uiteindelijke doel moet zijn om een succesvolle webshop te runnen. Een webshop die goede conversies krijgt en leidt tot een grotere verkoop.

website slag auto's

Welk CMS / systeem voor webshop?

Wij werken bij het webshop maken met de platforms van Magento of WooCommerce. Beide zijn prima systemen om een webshop mee op te bouwen. Voordeel van WooCommerce is dat u ook de functionaliteiten van WordPress kunt inzetten als webshopplatform. Die mogelijkheid biedt dan een aantal extra opties. In ieder geval beide CMS systemen zijn gebruikersvriendelijk waardoor uzelf heel eenvoudig de content op de webshop kan plaatsen en beheren.

Welk CMS systeem voor uw zaak het beste is? Dat hangt op dit moment vooral af van het aantal producten, de gewenste functionaliteiten, het beoogde design, eventuele API koppelingen e.d. Wij vinden dat Commerce het grote voordeel heeft dat je na livegang bijvoorbeeld online marketing veel eenvoudiger kan monitoren in het CMS. 

Het gaat om winst boeken

Bij ROCK Design zijn wij specialist in het maken van WooCommerce WordPress webshops. Ook Magento beheersen wij. Zo hebben we aan de basis gestaan en nog steeds ondersteunen wij grote webshops zoals Buitenkampioen, Rode Bak en Morssink. Dit zijn webshops met veel conversies en die dagelijks ontzettend veel bezoekers op hun webshop ontvangen. Wij zijn trots dat wij deze klanten mogen faciliteren. Doordat sommige webshops complex ingericht zijn, alsook API koppelingen hebben met voorraadsystemen, zijn wij dagelijks alert op veiligheid, snelheid en up- en downtime.

Omdat de ontwikkelingen continu veranderen, helpen we u graag bij het adviseren van uw beoogde webshop. Ons uitgangspunt is dat uw winkelwagen vol zit met bestellingen, zodat u winst gaat maken met uw webshop.

webshop laten maken

Webshops gemaakt door ROCK Design

Overtuigd en interesse in

Webontwerp aanvragen

Wij geven u graag een indruk over hoe wij denken dat uw website of webshop eruit kan gaan zien. U ontvangt een online ontwerp van de website of webshop.

Checklist nieuwe website

Vul hier de checklist in als u overweegt een nieuwe website, webshop of app te laten maken. Wat zijn belangrijke onderwerpen? De checklist zet ze voor u op een rij.

Meer weten?

Heeft u een vraag? U kunt ons via de chatfunctie vragen stellen. Wilt u bellen, dan zijn wij tijdens werkdagen bereikbaar via het telefoonnummer: 0548 517363

Contact