Webshop hosting

Webshop hosting snel en veilig is een absolute must voor elke webshop. Vooral snelheid, eenvoudige navigatie en de beveiliging is zeer cruciaal. Daarnaast is onder meer sterke beveiliging met SSL een verplichtonderdeel voor webshops. Webshop hosting, Wat is eigenlijk aan te raden? En hoe zorg ik voor optimale veiligheid?

Webshop beveiliging

Beveiliging is cruciaal voor de betrouwbaarheid. Er wordt dan ook veel waarde aan gehecht, zowel door de bezoekers als door Google. Daarnaast is het wettelijk verplicht een versleutelde verbinding te gebruiken voor communicatie van gevoelige informatie. Bij webwinkels gaat dit bijvoorbeeld om adres-, bestel- of betaalgegevens.

Waarom online veiligheid?

Als webontwikkelaars hebben we veel aandacht voor online veiligheid, met name als het om webshops gaat. Een goede beveiliging heeft veel impact op het resultaat, terwijl tegelijkertijd de risico’s aanzienlijk worden beperkt.

supersnelle hosting

Magento hosting

Maximale snelheid
Magento webshops zijn gemiddeld van grote omvang. Doordat zij relatief veel capaciteit vragen, is de beste hardware vereist. De webshops die we hosten maken uitsluitend gebruik van SSD (Solid State Drives). Deze schijven hebben een uiterst lage toegangstijd, terwijl de schrijf- en leessnelheden maximaal zijn. Het uitgangspunt is dus supersnelle Magento hosting.

Back-ups: 24/7
Doordat er 24/7 back-ups worden gemaakt, staat er altijd een recente back-up van de Magento webshop klaar. Binnen zeer korte tijd kunnen we dus een revisie online plaatsen, mocht er onverhoopt toch wat fout gaan.

WooCommerce hosting

Minimale laadtijden
Ook de WooCommerce webshops maken volledig gebruik van Solid State Drives (SSD). Deze schijven zorgen voor supersnelle hosting en minimale laadtijden. De lees- en schrijfsnelheden zijn optimaal, terwijl de toegangstijd tot de server nihil is. De wachttijden hinderen op deze manier nooit bezoekers van de WooCommerce webshop.

Altijd een back-up
Indien er toch iets misgaat, moet de schade zo klein mogelijk blijven. Daarom maken we 7 dagen per week, 24 uur per dag back-ups van de WooCommerce webshop. Zo kunnen problemen te allen tijde snel worden verholpen.

webshop hosting

webshop hosting

Caches voor de snelste webshops

Standaard is uw webshop hosting pakket geoptimaliseerd voor de beste snelheid. Maar er moet ook voor worden gezorgd dat uw webshop goed beveiligd is om dit te kunnen blijven garanderen. Om die reden stellen we na livegang altijd een beveiliging plugin in. Hierbij kan het gaan om Wordfence of om All in one WP Security. Deze plugins blijven continue in de gaten houden of uw website niet is geïnfecteerd. Het kan natuurlijk niet dat uw webshop offline komt te staan. Naast deze voorzorgsmaatregelen, zorgen wij ook altijd voor meerdere back-ups van de website. Dagelijks worden er back-ups gemaakt en deze worden 30 dagen bewaard.

SSL-certificaat webshops

Met SSL wordt uw vertrouwelijke informatie versleuteld verzonden, zodat informatie niet onderschept kan worden. Voor webshops is er maar één soort certificaat en deze maakt gebruik van de uitgebreide validatie. Dit certificaat is speciaal voor webshops, banken en andere commerciële sites.

Uitgebreide validatie:
Certificaten met uitgebreide validatie (Extended Validation) tonen de bedrijfsnaam in een groene adresbalk en voldoen aan zeer strenge vastgestelde richtlijnen. Naast de domeinvalidatie waarbij de aanvrager laat zien controle te hebben over het domein waarvoor het certificaat wordt aangevraagd worden ook de bedrijfsgegevens gecontroleerd. Er wordt hiervoor naar een openbaar register zoals de Kamer van Koophandel gekeken, en er wordt ter verificatie naar de organisatie gebeld.

webshop hosting

webshop hosting

Onderhoud & Beveiliging

Zoals hierboven is vermeld is uw webshop hosting pakket geoptimaliseerd voor de beste snelheid. Behalve dat wij een Wordfence beveiliging plugin installeren voeren wij periodiek onderhoud uit. Wij doen dat in de vorm van een abonnement. U koopt dan tegen gereduceerd tarief enkele uren per jaar in. Die uren gebruiken wij voor extra technische service. Wij rapporteren u keurig de verrichte werkzaamheden, zodat u weet wat wij gedaan hebben om uw website te optimaliseren. Tegelijkertijd kunt u dit abonnement gebruiken om aanpassingen door te geven voor uw website in geval uzelf de website niet wil beheren.

Overtuigd en interesse in

Webontwerp aanvragen

Wij geven u graag een indruk over hoe wij denken dat uw website of webshop eruit kan gaan zien. U ontvangt een online ontwerp van de website of webshop.

Checklist nieuwe website

Vul hier de checklist in als u overweegt een nieuwe website, webshop of app te laten maken. Wat zijn belangrijke onderwerpen? De checklist zet ze voor u op een rij.

Meer weten?

Heeft u een vraag? U kunt ons via de chatfunctie vragen stellen. Wilt u bellen, dan zijn wij tijdens werkdagen bereikbaar via het telefoonnummer: 0548 517363

Contact