Prachtige locatie aan de A1

…en alle occasions online in een nieuw jasje.

Slag Auto’s

Slag Auto’s is een gerenommeerd autobedrijf in Oost Nederland. ROCK Design heeft een platform ontwikkeld met koppelingen naar landelijke automarktplaatsen, evenals een 360 tour van de showroom in de website.

De auto’s staan centraal

Bij een autobedrijf zoals Slag Auto’s hoort natuurlijk een website met uitstraling. Op de homepagina zie je eigenlijk al meteen welke automerken verkrijgbaar zijn. Dit was één van de wensen. Het uiteindelijke doel is om de online verkoop een boost te geven en om dit voor elkaar te krijgen hebben we een koppeling gecreëerd tussen de website en Wheelerdelta.

Wheelerdelta

Foto’s verkopen beter dan woorden. Dankzij Wheelerdelta kan Slag Auto’s haar voorraad goed online presenteren. Daarnaast kan er ook geadverteerd worden op meer dan 100 occasion portals, zoals Marktplaats en AutoScout 24. Het programma is eenvoudig in gebruik en biedt uitgebreide mogelijkheden om onderscheidend te kunnen adverteren.

Slag Autos
Slag Auto's

Online rondkijken

Naast het bekijken van alle occasions online, kunt u ook een kijkje nemen in het pand van Slag. U kunt een virtuele tour nemen en hierdoor krijgt u een beter beeld van de autogarage. ROCK Design werkt samen met andere partijen die virtuele tours kunnen ontwikkelen en wij kunnen ze dan voor u in uw eigen website plaatsen.

Benieuwd naar de website van Slag Auto’s?
Contact