Over ROCK Design

ROCK Design is specialist online | e-commerce creaties. ROCK Design is gevestigd in Rijssen, Twente. Wij realiseren creatieve en verrassende oplossingen en geloven in een duurzame online toekomst. Ons team zet zich continu in voor langdurige samenwerkingen met klanten die zich door geheel Nederland bevinden.

Waarom ROCK Design?

Wij geloven in websites en webshops die helpen klanten effectiever te bereiken. Om dat te realiseren hebben wij een duidelijke werkwijze opgezet. Wij zetten altijd eerst een plan op met behulp van een functioneel ontwerp, wireframes en navigatiestructuur. Zodra deze eerste stappen zijn gezet en het spreekt u aan, dan gaan wij een eerste online versie samenstellen.

Tijdens het bouwen hebben wij veelvuldig overleg met u, zodat u op de hoogte blijft van het bouwproces. Als de website of webshop gereed is, dan zal de content (o.a. vindbare teksten) geplaatst moeten worden. Tot slot testen wij de website grondig. Zo kijken wij bijvoorbeeld of de website goed functioneert op mobiele apparaten, alvorens live te plaatsen. Kortom, duidelijke en op efficiëntie gerichte stappen die leiden tot een mooi resultaat, dat is waar wij voor staan.

Partners van ROCK Design

Voor deze bedrijven hebben wij één of meerdere websites of webshops met veel plezier mogen bouwen. Alle websites en webshops zijn mobielvriendelijk en samen met de mensen achter deze websites tot stand gekomen.

Alle realisaties
Webshop
App
Website

Het team achter ROCK Design

Wij combineren verschillende talenten, ervaringen en vaardigheden. Dat stuwt het niveau naar boven in ons team! Juist deze gevarieerde kwaliteiten zorgen ervoor om de beste creaties voor u te kunnen bedenken, ontwerpen & bouwen.

null

Marco Otten

Technical Development

null

Michel Rikkert

Technical Development

null

Jesse Dirksen

Sales + Marketing

null

Gérita Heuten

Traffic & Control

null

Hans Dirksen

Sales + Marketing

null

Roy Kienhuis

Graphic Design

null

Thom Slotboom

Stagiair Visualisatie & Animatie

null

Vacatures

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s

Klik hier voor nog meer vacatures.

Overtuigd en interesse in

Webontwerp aanvragen

Wij geven u graag een indruk over hoe wij denken dat uw website of webshop eruit kan gaan zien. U ontvangt een online ontwerp van de website of webshop.

Gratis website analyse

Wilt u weten hoe uw website presteert? Onze scan analyseert uw website en geeft u tips en advies voor verbeteringen in de vorm van een compleet rapport.

Meer weten?

Heeft u een vraag? U kunt ons via de chatfunctie vragen stellen. Wilt u bellen, dan zijn wij tijdens werkdagen bereikbaar via het telefoonnummer: 0548 517363

Contact