Online Marketing mix abonnementen

De online marketing mix abonnementen zijn van toepassing op alle online marketing werkzaamheden. Doordat we kennis hebben van de back-ends van websites kunnen we sneller slimme online marketingtechnieken inzetten. Dat is ook het voordeel van samenwerking met ons team waar webdevelopment, creatieve studio en online marketing nauw met elkaar samenwerken om de best mogelijke resultaten te realiseren voor klanten.

Onze marketeers verrichten SEO werkzaamheden, waaronder het structureel bouwen en optimaliseren van landingspagina’s. Op het gebied van SEA zetten we onder meer Google Ads in met tekst- en/of shopping advertenties.

Om het compleet te maken zorgen we voor een continue stroom van opvallende promotieberichten op social media. Die mix aan taken voeren we inmiddels met succes voor een groot scala aan klanten uit. Dat doen we door eigen fotografie toe te passen, maar ook creatieve designs voor sociale media te ontwerpen. Al die disciplines hebben we in eigen huis en daar profiteer je volop van!

Google Ads Snel boven in Google

Dit is ons abonnement gericht op betaald adverteren in Google. Je zult merken dat je snel bezoekers krijgt.

✔ 6 Maanden proberen
✔ Google Ads
✔ Google Display
✔ Maandrapportages
✔ Set-up eenmalig: € 450,-
✔ Beheer per mnd: € 120,-
✔ Klikbudget vanaf ±​ € 250,-

ROCK Design, your guide to a new destination

Mix abonnement

Veel gekozen

Voor bedrijven die een stap verder gaan en meer conversies willen scoren.

✔ 12 maanden abonnement
✔ Google Tekst Ads
✔ Google Shopping
✔ Google Display advertenties
✔ Maandrapportages
✔ Set-up eenmalig: € 450,-
✔ Beheer per mnd: € 360,-
✔ Klikbudget ±​ € 500,-
✔ Ontwikkelen SEO pages
✔ Inzet social media

Online Marketing mix abonnementen

Mix abonnement C & D

6 uren per maand

Voor bedrijven die meer verkoop conversies willen ontvangen.

✔ 12 maanden abonnement
✔ Google Tekst Ads
✔ Google Shopping
✔ Google Display advertenties
✔ Maandrapportages
✔ Set-up eenmalig: € 450,-
✔ Beheer per mnd: € 540,-
✔ Klikbudget ±​ € 1.000,-
✔ Ontwikkelen SEO pages
✔ Inzet social media

8 uren per maand

Het ultieme pakket als je ook zichtbaar wilt zijn op marketplaces.

✔ 12 maanden abonnement
✔ Google Tekst Ads
✔ Google Shopping
✔ Google Display advertenties
✔ Maandrapportages
✔ Set-up eenmalig: € 450,-
✔ Beheer per mnd: € 720,-
✔ Klikbudget > € 1.500,-
✔ Ontwikkelen SEO pages
✔ Inzet social media
✔ Inzet marketplaces

Onze abonnement zijn breed inzetbaar

We bieden het mix abonnement breed aan. Wil je een maand lang je volledig inzetten op één aspect van de marketing? Geen probleem. Uitgangspunt is dat we jouw online marketing abonnement gaan invullen met maatwerk. Dat kan van maand tot maand verschillen. Of zelfs van week tot week. Wij verzorgen de werkzaamheden die de beste resultaten bieden. Zo simpel is dat. En uiteraard staan wij altijd open voor spontane ideeën of spoedklussen.

Continue aandacht voor jouw klanten

Ons online marketing abonnement is geschikt voor iedereen die doorlopend wil investeren in online marketing om zo maximale resultaten te behalen. Marketing is niet iets dat je er zomaar even bij doet. Je wilt groeien, nieuwe klanten trekken en dus moet je blijvend scoren in de zoekmachine, je doelgroep bereiken met effectieve ads, nieuwe klanten trekken met de beste content en blijven werken aan de autoriteit van je website. Dat red je niet met af en toe er aandacht aan te besteden.

Bij samenwerking gaan we samen met jou een strategisch plan maken binnen het beschikbare budget. Dat plan werken we uit, activeren we volop en gaan we continue analyseren en bijsturen. Periodiek hebben we samen overleg en maandelijks rapporteren we de voortgang van ons werk. Alles staat in het teken om jouw website of webshop succesvol te laten presteren.

beatrixschool-mockup

Communicatie & rapportage

Neem je online marketing serieus voor jouw bedrijf? Dan zijn wij jouw partner. Wij zeggen nadrukkelijk partner, want wanneer je gebruikmaakt van ons online marketing abonnement, ben je meer dan een klant. En wij zijn meer dan een passant. Samen zorgen wij voor de optimale strategie om te blijven groeien. Het resultaat is uiteraard dat je de kosten van marketing terugverdient en door gaat groeien. Daarbij regelen we dat je intensieve persoonlijke aandacht krijgt en een vast aanspreekpunt.

Sterker nog, je kunt ons altijd bellen, mailen of appen. En als we eens een keer een paar uurtjes meer werk hebben, ontvang je daarvoor écht geen extra factuur. Ook spreken wij met plezier periodiek bij jou of bij ons af om alle vorderingen door te nemen en planning te bespreken. We gaan overigens de resultaten ook maandelijks per e-mail presenteren via rapportages voorzien van trends en statistieken.

In een notendop doen we het volgende:

 • Opzetten/ van je Google Ads account
 • Koppelen Google Analytics
 • Koppelen Google Search Console
 • Koppelen Google tagmanager
 • Stellen conversiemetingen in
 • Aanmaken doelen in Google analytics
 • Instellen campagne(s)
 • Uitwerken advertentieteksten
 • Zoekwoordenanalyse + instellen zoekwoorden
 • Optimaliseren conversies,  CTR e.d.
 • Optimaliseren campagne

We kunnen je
verder helpen!

We geven je graag vrijblijvend advies over jouw gedroomde website. We proberen op een eenvoudige, maar vooral begrijpelijke wijze de stappen naar en de inhoud van een website laten maken duidelijk te maken.
Even kort kennis maken
Contactgegevens
r-overlay
foto-contact