Fotografie

Je eigen foto’s van jouw bedrijf, vereniging of instantie op je website plaatsen! Dat is super gaaf vinden wij. Want, wat is er mooier dan jouw eigen foto’s of video’s te gebruiken in jouw eigen webdesign. Zo maken wij unieke foto’s van jouw bedrijf. Ook hebben we een eigen studio om producten voor de webshop online optimaal te presenteren. Alles voor de beleving!

Méér beleving door eigen foto’s en video’s

Je eigen identiteit en bedrijf tot leven brengen. Dat kunnen onze visual designers als geen ander. Zo zorgen we voor merkbeleving en zorgen we dat jouw bedrijf echt perfect in beeld wordt gebracht.  Met behulp van jouw eigen foto’s en video’s zorg je voor een unieke uitstraling van jouw bedrijf, vereniging of instantie.

Productfotografie

Productfoto’s zijn vaak van groot belang op je website of webshop. Door middel van een professionele foto waarbij het product goed te zien is creëer je een hogere scoringskans bij de verkoop. Zo kun je door middel van heldere productfoto’s jouw product of delen van jouw product aan klanten laten zien. Wij beschikken over een eigen mobiele fotostudio en kunnen zowel op locatie als bij ons op kantoor foto’s en video’s maken.

Hoe pakken we fotografie aan

Als we foto’s gaan maken, dan zetten we eerst even een kort plan op. Welke producten wil je laten zien? Of wil je iets van het productieproces in beeld brengen, de kantoren, bedrijfshal of showroom? Het kan zijn dat je ook klanten of opdrachten bij klanten in beeld wilt brengen. Wat dat betreft zijn er veel mogelijkheden. Vervolgens gaat onze eigen fotograaf aan de slag op de afgesproken locatie. Hij zorgt voor de studio, zoals belichting en camera’s. Als de beelden zijn gemaakt worden ze bij ons nabewerkt, zodat je de beste beelden aangeleverd krijgt voor je webdesign.

Als wij voor je aan de slag gaan, dan kun je erop rekenen dat we voor de beste resultaten gaan. Immers, jouw klanten herkennen jouw producten, jouw collega’s en jouw zaak als geen ander. Dat is juist de bedoeling. Zo verklein je de afstand naar relaties, maak je een betrouwbare indruk en je zult tenslotte beter scoren met je website of webshop.

Fotografie op locatie

We komen graag naar je toe op locatie. Afhankelijk van het plan gaat onze fotograaf op locatie aan de slag.  Heb je een webshop dan kan er ook op locatie worden gewerkt. Of dat kleine of grote producten zijn maakt niet uit. Ook kun je met fotografie op locatie gave 360˚ foto’s laten maken. Bijvoorbeeld voor Google Street View. Daarmee vergroot je de bekendheid van het bedrijf en kunnen potentiële klanten zien waar ze heen gaan.

Unieke beelden met auteursrecht

Zoals gezegd kan je door middel van fotografie je herkenbaarheid vergroten. Na het maken van foto’s heb je unieke beelden waar auteursrecht op van toepassing is. Dat wil zeggen dat alleen jij over de beelden mag beschikken. Er is geen beperking van het gebruik. Ook kun je de beelden bijvoorbeeld voor drukwerk of signing gebruiken. Kortom, je kunt de foto’s voor meerdere doeleinden inzetten.

We hebben een speciale pagina geschreven over onze ervaringen m.b.t. auteursrecht en het oneigenlijk kopiëren van foto’s en video’s op het internet. Helaas zien we sinds 2020 het aantal jaarlijkse claims oplopen en die zijn niet mals. Claims worden allemaal in het voordeel van de rechtmatige eigenaar toegewezen en de schadevergoedingen variëren tussen de 500,- en duizenden euro’s per foto. Lees meer over auteursrecht.

Websites voorzien van fotografie door ROCK Design

Video versterkt productbeleving

Naast fotografie kun je ook door middel van video jouw producten aan klanten laten zien. Bijvoorbeeld een 360 graden product video of instructievideo’s zijn handig om op je website te plaatsen. Of wat dacht je van een opgeleverd project op verschillende manieren in beeld brengen? Hierdoor krijgt de klant een beter inzicht en indruk van wat je te bieden hebt. Ook een video op één van je pagina’s kun je als animatie in je webdesign laten zien? Bekijk Baby Spa Twente maar eens. Hier mochten we eigen gemaakte fotografie en video verwerken in de website.

Interesse in webfotografie?

Wil je graag eigen webfoto's laten maken voor een optimale beleving? Of wil je graag productfoto's laten maken om online te presenteren. Wij helpen je graag.

Opgeleverde foto's

Neem een kijkje op onze portfolio pagina. Hier tref je webdesigns aan die voorzien zijn van onze webfotografie.

In contact komen

Heb je een vraag of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een email en we nemen contact met je op.