Websites

Als je een nieuwe website wilt laten maken voor je bedrijf, vereniging of winkel, dan ben je bij ROCK Design aan het goede adres beland. Wij maken responsieve en snelle websites. Wij doen dat op basis van open source technologie van WordPress. Juist WordPress werkt bij uitstek fijn en eenvoudig. Het is gebruikersvriendelijk en bovendien betaalbaar.

Veilige websites

websites

Het doel van een website laten maken verschilt per organisatie. Het belang van een goede website laten maken verschilt dus per bedrijf. Bovendien is de website vaak het eerste visitekaartje van bijvoorbeeld een bedrijf of vereniging.

Een frisse website draagt ook sterk bij aan de beleving en imago van een bedrijf. Bijvoorbeeld mooie foto’s van heerlijke gerechten, gemaakt door ons, zoals hierboven voor restaurant Het wapen van Markelo.

Websites gebouwd met de beste techniek

Op grond van onze kennis en ervaring weten we bij ROCK Design als geen ander wat er speelt in de huidige dynamische internet wereld. Telkens komen er namelijk nieuwe en betere functionaliteiten en technieken beschikbaar. Dat is ook het fijne van open source software ten opzichte van gesloten software.

Je kunt te allen tijde je website up-to-date houden en van design wisselen. Wil je bovendien beter vindbaar zijn in de zoekmachines dan biedt WordPress een aantal gave online marketing tools die je kan gebruiken om je website hoog in Google te laten scoren.

Eenvoudig website beheren

En wat vooral prettig is dat je niet alleen een gave website bezit, maar ook eenvoudig het beheer van je website kan regelen. Zo kan je zelf makkelijk teksten of afbeeldingen plaatsen of wijzigen. Het CMS van WordPress is zeer overzichtelijk en als je een beetje gevoel hebt voor design, kun je structuur en blokken zelf slepen en dus veranderen. Een ‘kind kan de was doen’ zeggen we wel eens tegen onze relaties.

ROCK Design, your guide to a brilliant website

Websites die vlotjes werken

Elke website die wij bouwen is uniek in design en werking. Uitgangspunt is de bedoeling van de gewenste website. Is de website alleen informatief of wil je bijvoorbeeld optimaal producten of diensten visualiseren.

Zo zorgen we ervoor dat jouw website veilig is en krachtig in gebruik. Snelheid is een belangrijk onderdeel, maar ook het gemak van het gebruik van je website is essentieel. Uiteindelijk moet je website vlotjes werken en dat doen wat jij wenst.

Websites | ROCK Design | Websites | Webshops | Online Marketing

Responsieve websites

Het spreekt voor zich dat elke website volledig geschikt is gemaakt voor desktops, tablets en smartphones. Omdat iedereen overal en op elk moment op internet kan, is het belangrijk dat websites ook heel gemakkelijk te bekijken zijn op een smartphone of tablet.

Onze websites schalen automatisch mee met het formaat van een smartphone of tablet. Als je de website verticaal of horizontaal opent op je smartphone, dan past de website zich altijd direct aan het formaat aan. Bovendien zijn ze eenvoudig navigeerbaar en goed te bekijken.

Als je deze website op je mobiele smartphone of tablet bekijkt, probeer dan eens je apparaat van verticaal naar horizontaal te bewegen of andersom. Let eens goed op de structuur van blokken en teksten. Je ziet al snel dat de website zich aanpast naar een optimale gebruikerservaring. Alles met als doel om jou de meest prettige en best leesbare website te tonen. 

Voordelen van open source WordPress

Zoals vermeld bouwen we onze websites op met behulp van WordPress. Dit is wereldwijd het meest populaire open source systeem. Vooral de mogelijkheid om je website snel uit te bouwen met gave en betaalbare applicaties is een groot voordeel.

Bij gesloten source ben je altijd veel duurder uit, omdat broncode vaak nieuw moet worden geprogrammeerd. Voor 99% van de toepassingen past gesloten source niet meer bij deze tijd. WordPress daarentegen biedt een wereldwijde database in haar CMS om oneindig veel functies te uploaden.

Wat te denken van koppelingen met formulieren, Google analytics, social media zoals Facebook Shopping, marketing tools, caching om je website te versnellen, live chats, video’s, backups, agenda’s, pdf bestanden etc. Kortom, een ongekend aantal functies kun je toevoegen. Ook kun je de website simpelweg uitbouwen met de webshop module WooCommerce.

Websites opgeleverd door ROCK Design

Hosting op veilige dedicated servers

Zoals gezegd zijn onze websites gebruiksvriendelijk, beschikken over onbeperkte functionaliteiten en zijn geschikt voor mobiele smartphones en tablets. Belangrijk is dat jouw website vrij blijft van hackers, robotjes en spam. Je website moet veilig werken. Dat is de reden dat we eigen ‘dedicted’ servers hebben aangeschaft en die bovendien in veilige omgevingen zijn gehuisvestigd. Zo voorkomen we eventuele besmettingen met andere websites en kan onze technische support jouw website continue volgen en updaten.

Dat is de reden dat al onze websites telkens zijn geoptimaliseerd en zodoende veilig zijn gesteld. Bovendien verbeteren we de snelheid continue door onder meer de inzet van caching. Kortom, je kunt met gerust hart jouw website aan ons overlaten. Ook je email kan door ons worden geregeld.

Wil je graag onze service ontvangen en heb je al een WordPress website, dan kunnen we jouw website op onze servers onderbrengen. Je maakt dan gebruik van onze hosting, veiligheid en service.

Service en onderhoud websites

Jouw website houden we in onderhoud na oplevering. Tenminste vier maal per jaar updaten we de ingeschakelde software van de websites. Onze afdeling technische support bekijkt de aangeboden update meldingen en testen deze eerst voordat ze worden geupdatet. Daarnaast wordt elke website gecheckt op veiligheid en snelheid. Zo wordt elke website uiteraard ook voorzien van een SSL certificaat.

Een SSL-verbinding is overigens een gecodeerde verbinding tussen de server en de internetbezoeker. Een SSL-verbinding kun je herkennen aan de url (https://domein.nl). Bovendien geeft een goede browser ook aan dat de lijn beveiligd is door middel van een groene balk of klein slotje voor de URL.

Interesse in een website?

We geven je graag vrijblijvend advies over jouw gedroomde website. We proberen op een eenvoudige, maar vooral begrijpelijke wijze de stappen naar en de inhoud van een website laten maken duidelijk te maken.

Opgeleverde sites

Hier hebben we recent gemaakte websites voor je op een rij geplaatst. Bekijk ze eens rustig op je gemak.

In contact komen

Heb je een vraag of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een email en we nemen contact met je op.