Webfotografie en video’s in uw webdesign

Wat is er mooier dan uw eigen foto’s en video’s te gebruiken in uw eigen webdesign. Bij ROCK Design beschikken we over onze eigen visual designer. Onze collega Jeffrey Scholman is van beroep fotograaf en videomaker. Hij zorgt voor de visual designs in onze producties. Zo zorgt hij voor fraaie unieke beelden die geheel bij uw zaak passen.

Breng beleving in uw zaak

Als u een stapje verder gaat dan is het gebruik van video’s een must. Juist video’s brengen uw zaak tot leven. U ziet beweging, herkenning en u kunt uw zaak optimaal presenteren. Maar wat dacht uw van instructievideo’s of het uitleggen van uw activiteiten middels een videoboodschap? U kunt video’s groots in beeld brengen, maar ook via subtiele achtergronden in uw webdesign. Een video kan uw webdesign net helemaal afmaken.

Méér beleving door eigen foto’s en video’s

Is het niet fraai als u uw eigen identiteit en beleving weet te creëren. Met behulp van uw eigen foto’s en video’s zorgt u voor een unieke uitstraling van uw zaak.

Voordelen van uw eigen foto’s en video’s

  • Uw potentiële klant kan u beter herkennen waardoor uw onderlinge afstand wordt verkleind
  • U heeft unieke beelden waar auteursrecht op van toepassing is. Dat wil zeggen dat alleen u over de beelden mag beschikken
  • Er is geen beperking van het gebruik. Kortom de beelden kunt u bijvoorbeeld ook voor drukwerk gebruiken
  • U maakt een betrouwbare indruk

Foto’s en video’s tijdens events

Wij helpen u met verzamelen van beeldmateriaal voor bijvoorbeeld een event, maar ook productfoto’s. Deze beelden kunt u toepassen in uw webdesign, maar ook gebruiken voor campagnes en advertenties op social media. Wilt u een eigen identiteit laten zien, maar u heeft hulp nodig? Laat het ons weten. Wij helpen u met het opzetten van fraaie advertenties door middel van eigen fotografie. Hiernaast ziet u de foto’s die wij tijdens de landbouwbeurs in Deventer hebben gemaakt. de foto’s worden toegepast in onder meer het webdesign van de organisator CNO Expo uit Enter.

Persoonlijk betrokken met foto’s en video’s

Als u service of verkoop belangrijk vind, dan overweeg eens het toepassen van teamfoto’s of foto’s van uw collega’s op de website. Wilt u uw zaak de beleving geven? Plaatst dan eens een video als achtergrond of plaatst voorbeelden van uw producten op uw website. Uit ervaring blijkt dat persoonlijke foto’s en video’s als zeer betrouwbaar overkomen. Mensen weten dan met wie ze te maken hebben en dat zorgt ook voor herkenning en vertrouwen. Hiernaast foto’s voor het webdesign van restaurant ‘t Wapen van Markelo en van autodemontage Kleine Staarman in Bornerbroek (webshop najaar 2019 live)

Productfotografie

Productfoto’s zijn onmisbaar in uw webshop. Een professionele foto waarbij het product goed te zien is zorgt voor een hogere verkoop. Internetbezoekers wisselen snel van pagina’s en klikken u weg als u webdesign net niet goed is. Laat u door ons adviseren. Wij beschikken over een eigen mobiele fotostudio en kunnen zowel op locatie als bij ons op kantoor foto’s en video’s maken.

Overtuigd en interesse in

Webontwerp aanvragen

Wij geven u graag een indruk over hoe wij denken dat uw website of webshop eruit kan gaan zien. U ontvangt een online ontwerp van de website of webshop.

Checklist nieuwe website

Vul hier de checklist in als u overweegt een nieuwe website, webshop of app te laten maken. Wat zijn belangrijke onderwerpen? De checklist zet ze voor u op een rij.

Meer weten?

Heeft u een vraag? U kunt ons via de chatfunctie vragen stellen. Wilt u bellen, dan zijn wij tijdens werkdagen bereikbaar via het telefoonnummer: 0548 517363

Contact