Webfotografie en video’s in uw webdesign

Webfotografie, Dat is meer dan u denkt. Want, wat is er mooier dan uw eigen foto’s en video’s te gebruiken in uw eigen webdesign. Bij ROCK Design beschikken we over onze eigen visual designer. Onze collega Jeffrey Scholman is van beroep fotograaf en videomaker. Hij zorgt voor de visual designs in onze producties. Zo zorgt hij voor fraaie unieke beelden die geheel bij uw zaak passen.

Breng beleving in uw zaak

Als u een stapje verder gaat dan is het gebruik van video’s een must. Juist video’s brengen uw zaak tot leven. U ziet beweging, herkenning en u kunt uw zaak optimaal presenteren. Maar wat dacht uw van instructievideo’s of het uitleggen van uw activiteiten middels een videoboodschap? U kunt video’s groots in beeld brengen, maar ook via subtiele achtergronden in uw webdesign. Een video kan uw webdesign net helemaal afmaken.

Méér beleving door eigen foto’s en video’s

Is het niet fraai als u uw eigen identiteit en beleving weet te creëren. Met behulp van uw eigen foto’s en video’s zorgt u voor een unieke uitstraling van uw zaak.

Laat zien wat u in huis heeft

Laat uw klanten zien wat uw bedrijf in huis heeft. Door middel van een webfotografie kunt u uw herkenbaarheid en het vertrouwen van uw bedrijf vergroten. Door middel van persoonlijke foto’s en video’s laat u zien wat de klant kan verwachten. Zo kan uw potentiële klant u beter herkennen waardoor uw onderlinge afstand wordt verkleind. Na het maken van een bedrijfsreportage heeft u unieke beelden waar auteursrecht op van toepassing is. Dat wil zeggen dat alleen u over de beelden mag beschikken. Er is geen beperking van het gebruik. Kortom de beelden kunt u bijvoorbeeld ook voor drukwerk gebruiken. Met de gemaakte foto’s maakt u bij uw potentiële klant een betrouwbare indruk.

Productfotografie

Productfoto’s is een onderdeel van webfotografie. Daarmee zijn deze foto’s onmisbaar in uw webshop. Door middel van een professionele foto waarbij het product goed te zien is geeft een hogere verkoop. Zo kunt u door middel van heldere productfoto’s kunt u uw product of delen van uw product aan uw klanten laten zien. Hierdoor krijgt de klant een goed beeld van wat er wordt verkocht. Wij beschikken over een eigen fotostudio en kunnen zowel op locatie als bij ons op kantoor foto’s en video’s van uw producten maken. Wanneer een website beschikt over professionele foto’s zult u zien dat internetbezoekers langer blijven hangen. Internetbezoekers wisselen snel van pagina’s en klikken u weg als u webdesign net niet goed is. Laat u door ons adviseren.

webfotografie

Video versterkt uw product

Naast webfotografie kunt u ook doormiddel van video uw producten aan uw klanten laten zien. Bijvoorbeeld door een 360 graden video opname van uw product. Door middel van een product video kunt u uw product nog nauwkeuriger laten zien.  Hierdoor kan de klant het product nog beter zien en beleven. De klant een complete beleving bieden kan met een goede product video. Naast een 360 graden video zijn er natuurlijk oneindig veel mogelijkheden met video. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Fotografie op locatie

Niet alleen is webfotografie product foto’s maken maar ook is fotografie op locatie mogelijk bij ROCK Design. Bijvoorbeeld wanneer u een product of apparatuur heeft wat minder mobiel is is dat geen probleem. Wij komen graag naar u toe. Zo ging kort geleden het bedrijf Black Reindeer uit Deventer u voor met een complete bedrijfsreportage om zo de klant een inkijk te geven in hun keuken. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via de onderstaande button.

Overtuigd en interesse in

Webontwerp aanvragen

Wij geven u graag een indruk over hoe wij denken dat uw website of webshop eruit kan gaan zien. U ontvangt een online ontwerp van de website of webshop.

Checklist nieuwe website

Vul hier de checklist in als u overweegt een nieuwe website, webshop of app te laten maken. Wat zijn belangrijke onderwerpen? De checklist zet ze voor u op een rij.

Meer weten?

Heeft u een vraag? U kunt ons via de chatfunctie vragen stellen. Wilt u bellen, dan zijn wij tijdens werkdagen bereikbaar via het telefoonnummer: 0548 517363

Contact