SEO analyse

SEO analyse

Wanneer je op zoek bent naar een SEO analyse ben je bij ROCK Design aan het juiste adres. Voor de vindbaarheid van jouw website is het cruciaal dat je de online marketing goed hebt georganiseerd. Het professionele team van ROCK Design bestaat uit webdevelopers en online marketeers die jou hier graag bij helpen. Want beide werkzaamheden beheersen we uitstekend tot in de toppen van onze vingers en tenen.

Kortom is ROCK Design dé nummer 1 om mee samen te werken.

Zoekwoorden analyse

Wanneer het gaat om het schrijven van vindbare teksten dan starten we altijd eerst met een zoekwoorden analyse. Want we kunnen wel gaan schrijven maar hoe weten we of een zoekwoord of zoekwoorden combinatie ook echt wordt gebruikt. Het gaat uiteraard om het zoekgedrag van internetbezoekers en welke zoekwoorden combinaties zij typen. Op het moment dat we een zoekwoorden analyse uitvoeren maken we gebruik van slimme technologie. Wij weten van te voren welke zoekwoorden interessant zijn en welke er niet toe doen. Vervolgens gaan we uit de doorgaans vele opties keuzes maken met welke zoekwoorden we willen scoren. Vanzelfsprekend doen we dat in overleg met jou.

Online marketing gesponsord

Je kunt via ons online marketing bureau de werkzaamheden die nodig zijn voor gesponsorde advertenties in de zoekmachines uitbesteden. Met een duur woord ook wel SEA genoemd (Search Engine Advertising). Wij maken je account aan, zorgen voor het instellen van de campagnes en advertenties en volgen dagelijks de voortgang van jouw betaalde advertenties. Zo zetten we Google Ads in, maar als het gaat om webshop producten dan stellen we ook Google Shopping voor je in. En wat te denken van adverteren op Amazon of Bol.com. De mogelijkheden van succesvol adverteren zijn volop aanwezig. Belangrijk is dat de strategie van online marketing goed wordt georganiseerd. Daar helpen we je uiteraard bij als online marketing bureau.

Over ROCK Design

SEO analyse

We heten je van harte welkom bij ROCK Design. Een groot deel van ons team woont daadwerkelijk in de directe omgeving. Ons kantoor staat aan de Reggesingel in Rijssen en we werken voor veel bedrijven in Twente en Salland. We bestaan officieel sinds 2015 en we zijn stevig gegroeid.

Ons team bestaat uit webdevelopers en online marketeers. Dat zijn ambitieuze mensen die het beste voor klanten eruit willen halen. Juist die mix van slimme technische mensen en marketing professionals zorgt voor een unieke kracht van ons online marketing bureau. Inmiddels bouwen en onderhouden we webshops die miljoenen omzetten draaien. Maar ook informatieve websites bouwen we dagelijks en zorgen dat die vindbaar zijn in de zoekmachines.

SEO analyse

SEO analyse

We vinden het hartstikke gaaf dat je bij ons bureau bent aangekomen. We hopen dat je ons even een appje stuurt of een belletje doet, zodat we je meer informatie kunnen geven als het gaat om webdevelopment of online marketing. Want beide werkzaamheden beheersen we uitstekend tot in de toppen van onze vingers en tenen.

Wij kunnen je gratis advies geven over je huidige website en hoe je online marketing aanpakt. Je zult vaak versteld zijn wat er allemaal mogelijk is als het gaat om online marketing. Bovendien zijn we als bureau specialist in WordPress WooCommerce. Juist dat is het meest fijne platform om je online marketing te organiseren.

Zit je met een verouderde of gesloten source CMS systeem, dan kunnen we je website vaak op eenvoudige wijze omzetten naar een WordPress omgeving. Neem maar eens contact op als je meer wilt weten.

Trends online marketing

Ook in de online marketing zijn er steeds weer nieuwe trends en technieken. Vooral Google introduceert telkens nieuwe technieken. Vaak doen ze dat stilzwijgend. Wij houden die ontwikkelingen in de gaten en voeren dat in onze werkzaamheden door. Vooral machine learning wordt stevig toegepast. Dat heeft een voordeel dat we onze beslissingen steeds slimmer kunnen maken als online marketing bureau.

Wat te denken van voice search. Je kent dat wel als je tegen Google Home zegt ‘Google speel Andre Hazes’. Vervolgens speelt Google een liedje van Andre Hazes. Op dit gebied wordt veel getest en op termijn zal voice search ook gewoon onderdeel zijn van ons zoekgedrag op het internet.

Verder zal visualisatie zoals fotografie en video toenemen. Ook het over grenzen heen doen van zaken zal steeds meer toenemen. Concurrentie is niet alleen meer regionaal maar steeds meer globaal. Amazon en Coolshop in Denemarken zijn prachtige voorbeelden van internationale bedrijven die gratis verzenden naar Nederland.

Bel ons nu voor een SEO analyse

Bel ons nu via 0548 – 517363 of app ons via de icoon linksonder in beeld. Je komt dan rechtstreeks in contact met één van onze teamgenoten. Het maakt voor ons ten eerste niet uit waar je woont of waar jouw bedrijf is gevestigd in de oostelijke regio. Aangezien onze klanten zich bevinden in geheel Oost Nederland. Kortom waar je ook gevestigd bent, wij zijn er voor jou. Niet alleen willen wij je graag als klant maar ook willen wij zelf bloeien op het internet.

Aangenomen dat je ook graag met ons wilt werken en daarom meer wilt weten over ons, bekijk dan eens onze portfolio op deze website.

Belang van online marketing

Voor een betere vindbaarheid is het van belang om een goede online marketing te organiseren. Tegenwoordig kun je niet zonder een goede online marketing strategie. Omdat het schrijven van de juiste teksten van belang is om online de juiste klanten te trekken kun je beter specialisten aan het werk zetten. Vanzelfsprekend laat Google en Bing eerder websites zien die beschikken over goede SEO teksten. Wil je graag een betere SEO of nieuwe SEA? Wij helpen je bij de juiste aanpak voor jouw bedrijf.

Interesse online marketing?

We leggen je graag vrijblijvend de verschillen uit over SEO en SEA of bijvoorbeeld welke marketplaces er bijvoorbeeld zijn. En kun je die koppelen met je website bijvoorbeeld, zodat je efficiënter kunt werken? Er is veel mogelijk om online te groeien.

Enkele klanten

Neem een kijkje op onze portfolio pagina. Hier tref je enkele van onze relaties aan waar we voor werken.

In contact komen

Heb je een vraag of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een email en we nemen contact met je op.