ROCK Design, over ons

ROCK Design Rijssen is specialist online | e-commerce creaties. ROCK Design is gevestigd in Rijssen, Twente. Wij realiseren creatieve en verrassende oplossingen en geloven in een duurzame online toekomst. Ons team van ROCK Design zet zich continu in voor langdurige samenwerkingen met klanten die zich door geheel Nederland bevinden.

Waarom ROCK Design Rijssen?

We geloven in websites en webshops die helpen klanten effectiever te bereiken. Om dat te realiseren hebben wij een duidelijke werkwijze opgezet. Wij zetten altijd eerst een plan op met behulp van een functioneel ontwerp, wireframes en navigatiestructuur. Zodra deze eerste stappen zijn gezet en het spreekt u aan, dan gaan wij een eerste online versie samenstellen.

Tijdens het bouwen hebben wij veelvuldig overleg met u, zodat u op de hoogte blijft van het bouwproces. Als de website of webshop gereed is, dan zal de content (o.a. vindbare teksten) geplaatst moeten worden. Tot slot testen wij de website grondig. Zo kijken wij bijvoorbeeld of de website goed functioneert op mobiele apparaten, alvorens live te plaatsen. Kortom, duidelijke en op efficiëntie gerichte stappen die leiden tot een mooi resultaat, dat is waar wij voor staan.

Partners van ROCK Design Rijssen

Voor deze bedrijven hebben wij bij ROCK Design Rijssen één of meerdere websites of webshops met veel plezier mogen bouwen. Alle websites en webshops zijn mobielvriendelijk en samen met de mensen achter deze websites tot stand gekomen.

ROCK Design Rijssen, het team

Bij ROCK Design Rijssen combineren wij verschillende talenten, ervaringen en vaardigheden. Dat stuwt het niveau naar boven in ons team! Juist deze gevarieerde kwaliteiten zorgen ervoor om de beste creaties voor u te kunnen bedenken, ontwerpen & bouwen.

null

Marco Otten

Technical Development

null

Michel Rikkert

Technical Development

null

Jesse Dirksen

Online Marketing

null

Anja Dümmer

Traffic & Control

null

Hans Dirksen

Sales + Marketing

null

Jytte Brughuis

Stagiair Graphic Design

null

Floris van Wulfften Palthe

Stagiair Marketing & Communicatie

null

Stage Webdesign

Front-end / Back-end stage

null

Stage Grafische Vormgeving

Jouw creatieve talent testen?

null

Stage (Online) Marketing

Werken voor échte opdrachtgevers?

null

Vacatures

Word jij onze nieuwe collega?

Bij ROCK Design zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s

Klik hier voor nog meer vacatures bij ROCK Design

Overtuigd en interesse in

Webontwerp aanvragen

Wij geven u graag een indruk over hoe wij denken dat uw website of webshop eruit kan gaan zien. U ontvangt een online ontwerp van de website of webshop.

Gratis website analyse

Wilt u weten hoe uw website presteert? Onze scan analyseert uw website en geeft u tips en advies voor verbeteringen in de vorm van een compleet rapport.

Meer weten?

Heeft u een vraag? U kunt ons via de chatfunctie vragen stellen. Wilt u bellen, dan zijn wij tijdens werkdagen bereikbaar via het telefoonnummer: 0548 517363

Contact