ROCK Design, over ons

ROCK Design Rijssen is specialist online | e-commerce creaties. ROCK Design is gevestigd in Rijssen, Twente. Wij realiseren creatieve en verrassende oplossingen en geloven in een duurzame online toekomst. Ons team van ROCK Design zet zich continu in voor langdurige samenwerkingen met klanten die zich door geheel Nederland bevinden.

Hieronder enkele projecten

Op deze pagina presenteren wij enkele opgeleverde projecten. Inmiddels werken wij voor ca. 300 relaties. Deze relaties komen hoofdzakelijk uit Oost Nederland, van Enschede tot Apeldoorn en van Zwolle tot Winterswijk.

De projecten die u hieronder ziet zijn in nauwe afstemming geproduceerd met onze relaties. Tijdens het bouwen hebben wij altijd veelvuldig contact, zodat we werken aan het beste eindresultaat. De afgelopen twee jaren zijn wij stevig aan het groeien met online marketing. Een veelgehoorde opmerking is vaak: “ik heb nu een website of webshop, maar wat kan ik er nu nog meer mee gaan doen!? Hoe kan ik mijn bedrijf vindbaar maken in Google”? Inmiddels helpen wij relaties met het beter vindbaar maken of het op gang brengen van hun webshop verkoop. Wij hebben hiervoor interessante abonnementen samengesteld. Heeft u hiervoor interesse? Laat het ons weten. Hieronder een impressie van enkele projecten.

Portfolio van ROCK Design Rijssen

Voor deze bedrijven hebben wij bij ROCK Design Rijssen één of meerdere websites, apps of webshops met veel plezier mogen bouwen. Alle webapplicaties zijn mobielvriendelijk en samen met de mensen achter deze bedrijven tot stand gekomen.

Alle realisaties
Webshop
App
Website

ROCK Design Rijssen, het team

Bij ROCK Design Rijssen combineren wij verschillende talenten, ervaringen en vaardigheden. Dat stuwt het niveau naar boven in ons team! Juist deze gevarieerde kwaliteiten zorgen ervoor om de beste creaties voor u te kunnen bedenken, ontwerpen & bouwen.

null

Marco Otten

Technical Development

null

Sheena Kozijn

Sales + Marketing

null

Michel Rikkert

Technical Development

null

Floris van Wulfften Palthe

Stagiair Marketing & Communicatie

null

Hans Dirksen

Sales + Marketing

null

Jytte Brughuis

Stagiair Graphic Design

null

Anja Dümmer

Traffic & Control

null

Kom jij ons versterken?

Vacatures Marketing | Webdevelopment | Graphic

Bij ROCK Design zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s

Klik hier voor nog meer vacatures bij ROCK Design

Web

Webontwerp aanvragen

Wij geven u graag een indruk over hoe wij denken dat uw website of webshop eruit kan gaan zien. U ontvangt een online ontwerp van de website of webshop.

Gratis website analyse

Wilt u weten hoe uw website presteert? Onze scan analyseert uw website en geeft u tips en advies voor verbeteringen in de vorm van een compleet rapport.

Meer weten?

Heeft u een vraag? U kunt ons via de chatfunctie vragen stellen. Wilt u bellen, dan zijn wij tijdens werkdagen bereikbaar via het telefoonnummer: 0548 517363

Over ROCK Design
Google rating
Contact