ROCK Design, over ons

ROCK Design Rijssen is specialist online | e-commerce creaties. ROCK Design is gevestigd in Rijssen, Twente. Wij realiseren creatieve en verrassende oplossingen en geloven in een duurzame online toekomst. Ons team van ROCK Design zet zich continu in voor langdurige samenwerkingen met klanten die zich door geheel Nederland bevinden.

Hieronder enkele projecten

Op deze pagina presenteren wij enkele opgeleverde projecten. Inmiddels werken wij voor ca. 300 relaties. Deze relaties komen hoofdzakelijk uit Oost Nederland, van Enschede tot Apeldoorn en van Zwolle tot Winterswijk.

De projecten die u hieronder ziet zijn in nauwe afstemming geproduceerd met onze relaties. Tijdens het bouwen hebben wij altijd veelvuldig contact, zodat we werken aan het beste eindresultaat. De afgelopen twee jaren zijn wij stevig aan het groeien met online marketing. Een veelgehoorde opmerking is vaak: “ik heb nu een website of webshop, maar wat kan ik er nu nog meer mee gaan doen!? Hoe kan ik mijn bedrijf vindbaar maken in Google”? Inmiddels helpen wij relaties met het beter vindbaar maken of het op gang brengen van hun webshop verkoop. Wij hebben hiervoor interessante abonnementen samengesteld. Heeft u hiervoor interesse? Laat het ons weten. Hieronder een impressie van enkele projecten.

Portfolio van ROCK Design Rijssen

Voor deze bedrijven hebben wij bij ROCK Design Rijssen één of meerdere websites, apps of webshops met veel plezier mogen bouwen. Alle webapplicaties zijn mobielvriendelijk en samen met de mensen achter deze bedrijven tot stand gekomen.

Alle realisaties
Webshop
App
Website
Contact