Online Marketing Abonnement Google Ads

De marketeers van ROCK Design helpen je bij het juist afstellen van strategie en inzet van online marketing. Als het gaat om Google Ads, oftewel betaalde campagnes en advertenties zijn er veel mogelijkheden. Je zult zien dat als je eenmaal Ads inzet je niet graag weer terug wilt. Immers, het aantal bezoekers op je website zie je direct groeien. Wat is er mooier als zijn je merkt dat er meer conversies komen, zoals bellen, mailen of een kooporder. Het gave van Ads is dat alles meetbaar wordt gemaakt. Wij denken dat we na drie maanden tijd de eerste resultaten goed kunnen laten zien. Na 3 maanden kunnen we je vertellen wat er verder mogelijk is om zo veel mogelijk resultaat te laten behalen tegen zo laag mogelijke kosten. Vandaar dat we je uitnodigen om eens 3 maanden te proberen.

Veel gekozen

Google Ads Budget

Tekstadvertenties

✅  Voor zzp-ers en klein bedrijven met een beperkt advertentiebudget. Dit is ons Google Ads instappakket. Je zult merken dat je bezoekers zullen stijgen.

✔ 3 Maanden proberen
✔ Ads in zoeknetwerk
✔ 4 Advertentiegroepen
✔ 8 Advertenties
✔ Maandoptimalisaties
✔ Set-up eenmalig: € 375,-
✔ Beheer per mnd: € 75,-
✔ Klikbudget ±​ € 250,-

Google Ads Basis

Tekstadvertenties

✅  Voor bedrijven die een stap verder gaan en meer conversies willen scoren. Je zult merken dat je nog meer bezoekers en conversies gaat krijgen.

✔ 3 Maanden proberen
✔ Ads in zoeknetwerk
✔ 8 Advertentiegroepen
✔ 16 advertenties
✔ Maandoptimalisaties
✔ Set-up eenmalig: € 425,-
✔ Beheer per mnd: € 150,-
✔ Klikbudget ±​ € 500,-

Google Ads Plus

+ Google Shopping

✅  Voor bedrijven die meer verkoop conversies willen ontvangen. Dit is een veel gebruikt abonnement. Je business zal ook via Google Shopping gaan verkopen.

✔ 3 Maanden proberen
✔ Ads in zoeknetwerk
✔ 16 Advertentiegroepen
✔ 32 advertenties
✔ Maandoptimalisaties
✔ Set-up eenmalig: € 475,-
✔ Beheer per mnd: € 275,-
✔ Klikbudget ±​ € 1.000,-

Google Ads Exclusief

+ Marketplaces

✅  Het ultieme pakket als je naast tekst- en shoppingadvertenties ook zichtbaar wilt zijn op marketplaces zoals Bol.com, Amazon e.d.

✔ 3 Maanden proberen
✔ Ads in zoeknetwerk
✔ 20 Advertentiegroepen
✔ 40 advertenties
✔ Maandoptimalisaties
✔ Set-up eenmalig: € 525,-
✔ Beheer per mnd: € 475,-
✔ Klikbudget >​ € 1.500,-

ROCK Design, your guide to a new destination

Hoe richten we SEA in

Google Ads is het meest ingezette SEA advertentieprogramma en dat moet je zien als een online veilingsysteem. Elke keer dat er een zoekopdracht in Google wordt ingevoerd gaat er een veiling van start. Adverteerders die gevonden willen worden op een zoekopdracht doen automatisch een bod. De combinatie van de hoogte van het bod en factoren als relevantie, kwaliteit van de landingspagina en CTR (doorklikratio) bepaalt uiteindelijk welke advertenties vertoond worden en waar. Pas als er op jouw advertentie wordt geklikt, betaal je. Dit noemt Google het CPC (cost-per-click) model.

Het fijne van Google Ads is dat je exact een dagbudget kunt instellen. Zo weet je dat je nooit teveel uitgeeft. Een ander voordeel is dat Google Ads altijd sneller bovenaan een zoekresultaat van een pagina komt te staan. Dus de kans dat je ook bij de bovenste advertenties komt te staan is aanwezig of zelfs groot. Kortom, je valt sneller op en mensen gaan ook daadwerkelijk klikken als de advertentie overeenkomt met de ingegeven zoekopdracht. Of je helemaal bovenaan komt, is altijd de vraag. Als in de veiling concurrenten meer geld bieden, dan zullen zij vaker en hoger worden vermeld. Verkoop je fysieke producten, dan is Google Shopping interessant, maar ook Facebook Shopping is een optie. Wij kunnen voor jou de inrichting verzorgen en ook koppelingen inrichten naar betaalde ads op verschillende andere marketplaces, zoals Amazon, Bol, Marktplaats, E-bay.

Wat levert SEA op?

Als het gaat om SEA, dan is veel afhankelijk van je budget, de snelheid om resultaten te willen halen.Vaak adviseren of voeren we in opdracht uit, om een mix in te zetten van SEO en SEA. Bijvoorbeeld SEO heeft een langere aanlooptijd nodig, vooral productie van extra pagina’s of blogs of linkbuilding kost tijd. SEA kun je met een paar uurtjes werk al actief hebben op het internet. Het voordeel om SEA in te zetten is dat je ook analyses kan maken uit de campagnes die zijn opgezet. Zo zie je welke zoekwoorden hoge en lage zoekvolumes hebben of zelden worden weergegeven. Die informatie kan je dan weer inzetten bij je SEO strategie. Een mix heeft dus een sterke wisselwerking tussen SEO en SEA.

Zoals gezegd is ook linkbuilding strategie een optie. Hoewel we denken dat linkbuilding steeds minder interessant gaat worden, blijft het binnenhalen van natuurlijke links nog steeds zijn werk doen. Datzelfde geldt voor blogs schrijven. De inzet van SEO blogs is dus nog altijd goed als je online wilt groeien.

Bij samenwerking gaan we samen met jou een strategisch plan maken binnen het beschikbare budget. Dat plan werken we uit, activeren we volop en gaan we continue analyseren en bijsturen. Periodiek hebben we samen overleg en maandelijks rapporteren we de voortgang van ons werk. Alles staat in het teken om jouw website of webshop succesvol te laten presteren.

Hoe werkt dat Google Ads

Als je een Google Ads campagne afneemt, dan betaal je per klik voor een toppositie in de zoekresultaten van Google. Zolang er niet op geklikt wordt, dan betaal je niets! Gaat iemand op je advertentie klikken dan betaal je een prijs per klik. Dat kan zijn o,10 ct maar kan ook meerdere euro’s zijn. Het mooie is dat je zelf kan bepalen hoeveel geld je voor een klik kwijt wilt, bijvoorbeeld max. 0,25 ct. Ook je maandbudget stel je zelf in. Of uiteraard doen wij dat voor je.

Waar bestaan de kosten uit:

De kosten voor Ads bestaat uit 3 onderdelen:

 • Set-up: Eenmalig bedrag voor het inrichten van de campagne
 • Beheer: Het maandelijkse bedrag dat je aan ons betaalt voor het beheren van je account
 • Klikbudget: dat zijn de kosten die Google rechtstreeks doorbelast aan jou

Wat doen wij voor je
Wij zetten een Google Ads campagne voor je op, stellen de advertentiegroepen, trefwoorden en trefwoord combinaties voor je in en maken advertentiegroepen en advertenties voor jouw bedrijf of winkel. Vanzelfsprekend stellen we het dag- en maandbudget en de maximale kosten per klik voor je in. Wanneer de campagne draait controleren we continue hoe de campagne loopt en voeren we verbeteren door.

In een notendop doen we het volgende:

 • Opzetten/ van je Google Ads account
 • Koppelen Google Analytics
 • Koppelen Google Search Console
 • Koppelen Google tagmanager
 • Stellen conversiemetingen in
 • Aanmaken doelen in Google analytics
 • Instellen campagne(s)
 • Uitwerken advertentieteksten
 • Zoekwoordenanalyse + instellen zoekwoorden
 • Optimaliseren conversies,  CTR e.d.
 • Optimaliseren campagne

Online marketing door ROCK Design

Interesse online marketing?

We leggen je graag vrijblijvend de verschillen uit over SEO en SEA of bijvoorbeeld welke marketplaces er bijvoorbeeld zijn. En kun je die koppelen met je website bijvoorbeeld, zodat je efficiënter kunt werken? Er is veel mogelijk om online te groeien.

Enkele klanten

Neem een kijkje op onze portfolio pagina. Hier tref je enkele van onze relaties aan waar we voor werken.

In contact komen

Heb je een vraag of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een email en we nemen contact met je op.