Online Marketeer

ROCK Design in Rijssen zoekt collega’s, onder meer voor de functie van online marketeer. Wil jij verantwoordelijk zijn voor online campagnes van Twentse bedrijven? En wil jij onderdeel zijn van een team waar service voor klanten op nr. 1 staat? Dan willen we graag met jou in gesprek. Want ROCK Design zoekt onder meer een ‘upcoming’ online marketeer. Jouw groei maak je namelijk onder de vleugels door van de aanwezige collega’s. Ben je ‘gearriveerd’ en zoek je de hoofdprijs, dan zoek even verder. ROCK Design kiest liever voor high potentials die gaan bloeien de komende jaren.

Wat zoeken wij in jou?

Ben jij te omschrijven als jong ondernemend, leergierig en een echte team player? Kom je uit de buurt van Rijssen, Enter, dan ben jij zomaar het perfecte plaatje want de juiste personality is de basis voor succesvolle samenwerking. Ons idee wat betreft jouw achtergrond:

 • (Af)studerend hbo nivo en (stage)ervaring in online marketing
 • Kennis en ervaring van ads, search en display advertising en remarketing campagnes.
 • Organisch slim kunnen schrijven zonder dat je de Nederlandse taal geweld aan doet.
 • Lerend voor of in bezit certificering Google (ads, fundamentals, search, display)
 • Kennis van Google Analytics
 • Nauwkeurig, statistisch sterk, creatief en klantvriendelijk

Wat ga je zoal doen als online marketeer?

Als online marketeer krijg je een eigen klantenportfolio waarbij je het gehele spectrum van organische en betaalde zoekresultaten beheerst. Wij kiezen bewust voor de combinatie van SEO en SEA omdat wij graag zien dat jij jouw klanten het volledige pakket aan diensten kan adviseren. Kom je er niet uit, dan doe je een beroep op collega’s. Uitgangspunt is dat klanten niet telkens wisselende contactpersonen krijgen. Daarnaast denken wij wij dat het voor jouw ontwikkeling en die van ROCK Design beter is dat je het hele spectrum beheerst.

In deze job ben je vanzelfsprekend verantwoordelijk voor het opzetten, analyseren en optimaliseren van meerdere online marketing campagnes voor regionale klanten. Google, Bing kennen geen verrassingen voor jou, hooguit nieuwe uitdagingen en platforms als Marktplaats, Amazon weet je in te zetten voor de E-commerce klanten. Je maakt gebruik van diverse tools als het gaat om meten en inzicht krijgen in trends, statistieken en voortgang. Dit alles om klanten optimaal te service.

Je werkt nauw samen met webdevelopment en online marketing collega’s. Jouw doel is helder: het onderste uit de kan halen! En omdat jij één van onze Google specialisten bent of gaat worden weet jij dat als geen ander.

Wat heeft ROCK Design te bieden?

 • Een uitdagende stage in een jong en innovatief internetbureau
 • Professionele vakinhoudelijke begeleiding
 • Samenwerken in een ambitieus team aan echte projecten
 • Je krijgt de beschikking over een gave werkplek en je mag onbeperkt koffie, thee en cup á soup drinken
 • Een gezellige vrijdagmiddagborrel
 • Uitzicht op een baan
 • Passende beloning

Belangstelling?

Samen met collega’s is jouw doel goede conversies te realiseren voor klanten waardoor de online marketing als een stevig fundament verder wordt uitgewerkt binnen de onderneming. Je hebt de vrijheid om te ondernemen en de kans om net zo hard te leren en groeien als wij! Je komt te werken in een ambitieuze en innovatieve werkomgeving.
Passend salaris, 8% vakantiegeld, vakantiedagen afhankelijk uren, mogelijkheid je uren flexibel in te delen, vrijdagmiddag borrel, mogelijkheden voor doorgroeien en nieuwe opleidingen. Bel voor informatie Hans Dirksen 0627011912 of 0548-517363 of mail hans@rockdesign.nl

Contact