Junior Webdeveloper (oproepkracht)

ROCK Design in Rijssen zoekt collega’s, onder meer voor de functie van junior webdeveloper. Wil jij medeverantwoordelijk zijn voor webapplicaties van Twentse en Sallandse bedrijven? En wil jij onderdeel zijn van een team waar service voor klanten op nr. 1 staat? Dan willen we graag met jou in gesprek. Want ROCK Design zoekt onder meer een ‘upcoming’ junior webdeveloper. Jouw groei maak je namelijk onder de vleugels door van de aanwezige collega’s. Ben je ‘gearriveerd’ en zoek je de hoofdprijs, dan zoek even verder. ROCK Design kiest liever voor high potentials die gaan bloeien de komende jaren. Liefst ben je nog studerende aan bijvoorbeeld Saxion of een andere opleiding.

Wat zoeken wij in jou?

Ben jij te omschrijven als jong ondernemend, leergierig en een echte team player? Kom je uit de buurt van Rijssen, Enter, dan ben jij zomaar het perfecte plaatje want de juiste personality is de basis voor succesvolle samenwerking. Ons idee wat betreft jouw achtergrond:

 • Studerende mbo of hbo nivo en kennis van front-end 
 • Kennis en ervaring met WordPress, Woocommerce, Magento.
 • Kennis van HTML, CSS  en PHP.
 • Nauwkeurig, sterk in code, creatief en klantvriendelijk

Wat ga je zoal doen als junior webdeveloper?

Als junior webdeveloper werk je – naast je studie – op oproepbasis aan front-end applicaties, maar net zo goed werk je aan back-end development. Uitgangspunt dat jij een creatieve input geeft en de customer journey van onze klanten mede ten uitvoer brengt.

Kortom, je weet strategie en customer journey te vertalen naar zichtbare online visualisaties die technisch uitstekend werken. Kom je er niet uit, dan doe je een beroep op collega’s. 

In deze job ben je vanzelfsprekend medeverantwoordelijk voor het ontwerpen, programmeren, testen en implementeren van het front-end gedeelte. Zo ga jij je bezig houden met technische aspecten, maar ook met vraagstukken op het gebied van usability (gebruiksvriendelijkheid) en toegankelijkheid. Daarbij maak je gebruik van meerdere programmeertalen.

Vraagstukken waarmee jij als een junior webdeveloper te maken krijgt, zijn:

 • De beste manier om CMS (Content Management Systeem)-templates op te bouwen
 • Creëren van, met behulp van bijvoorbeeld CSS 3, een webdesign dat zo veel mogelijk responsive is, dus dat zich aanpast aan het device waarmee het wordt geopend (mobiel, tablet, pc)
 • Bepalen van de Document Type Definition), waarbij je altijd gebruik maakt van de nieuwste HTML
 • Inzet van speciale afbeeldingen, animaties en video.
 • Browserverschillen zoals Chrome en Safari
 • Inhoud afstemmen op de zoekmachine zoals headings en andere opmaakzaken, maar ook om toepassing van bijvoorbeeld Javascript-plugins, oftewel zijn deze goed zichtbaar voor in zoekmachines

Kortom, als jong talent komt er veel op je af. Je krijgt van ons de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Je werkt nauw samen met webdevelopment en online marketing collega’s. Jouw doel is helder: het onderste uit de kan halen! En omdat jij één van onze front-end specialisten bent of gaat worden weet jij dat als geen ander. 

Wat heeft ROCK Design te bieden?

Samen met collega’s is jouw doel goede webapplicaties te realiseren voor klanten waardoor webdevelopment als een stevig fundament verder wordt uitgewerkt binnen de onderneming. Je hebt de vrijheid om te ondernemen en de kans om net zo hard te leren en groeien als wij! Je komt te werken in een ambitieuze en innovatieve werkomgeving.

 • Oproepcontract, passend jeugdsalaris, 8% vakantiegeld
 • Voldoende vakantiedagen
 • Mogelijkheid je uren flexibel in te delen
 • Vrijdagmiddag borrel
 • Mogelijkheden voor doorgroeien en nieuwe opleidingen

Belangstelling?

Samen met collega’s is jouw doel goede webapplicaties te realiseren voor klanten waardoor de online aanwezigheid als een stevig fundament verder wordt uitgewerkt binnen de onderneming. Je hebt de vrijheid om te ondernemen en de kans om net zo hard te leren en groeien als wij! Je komt te werken in een ambitieuze en innovatieve werkomgeving.
Passend jeugdsalaris, 8% vakantiegeld, vakantiedagen afhankelijk uren, mogelijkheid je uren flexibel in te delen, vrijdagmiddag borrel, mogelijkheden voor doorgroeien en nieuwe opleidingen. Bel voor informatie Hans Dirksen 0627011912 of 0548-517363 of mail hans@rockdesign.nl

Contact