Specialist in fietsen en scooters

…en alles is vindbaar op Marktplaats.

Hazelhorst Tweewielers

Wilt u een fiets, scooter of bromfiets kopen? Dan bent u bij Hazelhorst Tweewielers in Rijssen aan het goede adres. Hazelhorst Tweewielers is ook specialist in elektrische fietsen. Voorheen kwamen veel klanten langs in de winkel om de fiets of scooter te kopen. Dit kon in onze ogen verbeterd worden door het complete aanbod online beter te presenteren en dat bezoekers online kunnen afrekenen.

De nadruk ligt op vindbaarheid

Hazelhorst Tweewielers heeft een showroom vol met fietsen en scooters en wat is er nu beter om deze ook online te tonen. Elk artikel kan uitgebreid omschreven worden, zodat de bezoekers een goed beeld krijgen van wat ze eventueel willen aanschaffen. Daarnaast hebben we de mogelijkheid gecreëerd om elk product automatisch door te plaatsen richting Marktplaats. Hierdoor krijgt de verkoop online een stimulans.

Uitgebreid Assortiment

Doordat Hazelhorst Tweewielers een groot assortiment heeft, is er lang nagedacht over hoe we dit online het beste kunnen opdelen. De hoofdcategorieën zijn gekozen met de nadruk op SEO. De bezoekers krijgen namelijk meteen de keuze tussen nieuw en tweedehands. Er is uiteindelijk ook gekozen voor een megamenu. Dankzij dit megamenu krijgen de bezoekers al direct de mogelijkheid om te filteren op producten. Zo kunnen ze bijvoorbeeld onder Fietsen kiezen voor welk merk of type fiets.

hazelhorst tweewielers megamenu

Marktfeed

Hazelhorst Tweewielers werkte in vorige website samen met Fietsmobile en Scooterwijk om de online verkoop te stimuleren. Dit is uiteindelijk vervangen door een koppeling tussen de webshop en Marktfeed. Dankzij Marktfeed is het mogelijk om elk product in een webshop automatisch te plaatsen op Marktplaats. Het enige dat nodig is is een Marktplaats Admarkt account en wij kunnen de rest voor instellen en u ziet direct resultaat in de bezoekersaantallen.

Benieuwd naar de webshop van Hazelhorst Tweewielers?
Contact