Contact

Heeft u een vraag over één van onze diensten? Contact ROCK Design als u vrijblijvend wilt langskomen of dat wij bij u op bezoek komen om enkele mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact met ons op.

Openingstijden

Ma. 08:30 – 17:30
Di. 08:30 – 17:30
Wo. 08:30 – 17:30
Do. 08:30 – 17:30
Vr. 08:30 – 17:30

Contact ROCK Design, kom in contact met ons

U kunt uw vraag ook stellen door onderstaand formulier in te vullen.

Voornaam
Achternaam*
E-mail*
Telefoon*
Onderwerp
Uw bericht*

Contact ROCK Design, ons kantoor in Rijssen

ROCK Design specialisten in websites, webshops, apps, online marketing, affiliate marketing, social media, film & video en meer…

In 2012 gestart in aansluiting op een afstudeeropdracht om een app te maken. De start begon met het bouwen van functionele apps voor bedrijven. Tegelijkertijd kwamen de eerste vragen binnen of wij ook websites en webshops wilden bouwen. Het tempo waarin die vragen als opdrachten werden ingevuld waren talrijk. De groei resulteerde erin om de activiteiten te plaatsen in een besloten vennootschap. In 2016 werd ROCK Design B.V. opgericht met als eigenaren Michel Rikkert, Marco Otten en Hans Dirksen.

De afgelopen jaren zijn wij stevig doorgegroeid en inmiddels worden ruim 300 klanten bediend op het gebied van website ontwikkeling, online strategie en E-Commerce. Zo richten wij complete webshops in, realiseren geavanceerde technische koppelingen met groothandels en verzorgen wij online promotie en social media. Daar is inmiddels videoproducties aan toegevoegd. Met ons team verwachten wij de komende jaren verder te groeien naar een prominente speler in online en E-commerce activiteiten in Oost Nederland.

Om een eerste kennismaking zinvol in te vullen kunnen wij een gratis scn van uw huidige website of webshop maken. Zo ontvangt u direct al een compleet rapport m.b.t. uw score op internet. Uiteraard maakt u dan ook kennis met één van onze mensen.

Contact