Checklist nieuwe website

Zoals u heeft kunnen lezen maken wij websites, webshops, apps en regelen dat relaties vindbaar zijn op het internet. Wij kunnen ons voorstellen dat u veel vragen heeft als u wensen heeft. Om u op weg te helpen hebben wij een checklist samengesteld. Vul de checklist nieuwe website in en we geven u daarna snel een indicatie van een plan van aanpak, doorlooptijd, kosten en functionaliteiten. Als we vragen hebben, dan nemen we uiteraard even contact met u op.

Website structuur t/m scoren in Google

Voor vele relaties zijn wij de stille kracht achter het succes van hun onderneming. Wij hebben veel ondernemingen een boost gegeven als het gaat om groei en verkoop. Vaak is het design waar op wordt gelet, maar wij letten nog veel meer op de aspecten die u niet direct ziet. Vaak zijn dat zaken die in het CMS zijn opgenomen maar die u in het webdesign niet direct kunt waarnemen. Wilt u weten welke aspecten een rol spelen? Bel of mail of vul de checklist hieronder in. Wij zullen na ontvangst van de checklist u een indicatie geven van het bouwproces inclusief tarieven.

Vul hier de checklist nieuwe website in:

Wij streven er naar om binnen 24 uren tijdens werkdagen contact te leggen. Als je ons een duidelijke toelichting geeft dan kunnen wij ook heel specifiek antwoorden.

Overtuigd en interesse in

Webontwerp aanvragen

Wij geven u graag een indruk over hoe wij denken dat uw website of webshop eruit kan gaan zien. U ontvangt een online ontwerp van de website of webshop.

Checklist nieuwe website

Vul hier de checklist in als u overweegt een nieuwe website, webshop of app te laten maken. Wat zijn belangrijke onderwerpen? De checklist zet ze voor u op een rij.

Meer weten?

Heeft u een vraag? U kunt ons via de chatfunctie vragen stellen. Wilt u bellen, dan zijn wij tijdens werkdagen bereikbaar via het telefoonnummer: 0548 517363

Contact