Abonnement Online Marketing

Op zoek naar een betaalbaar abonnement online marketing? Wij bieden bij ROCK Design een aantal betaalbare abonnementen online marketing aan. Dat wil zeggen dat wij maandelijks onder meer werken aan het stijgen van uw website bezoek.

Abonnement voor MKB

Een voorbeeld van de werkzaamheden die wij uitvoeren is het maken van scorende linkjes. Wij gaan samen met jou aan tafel om in kaart te zetten met welke activiteiten je gevonden wilt worden. Wij richten jouw CMS in en zorgen voor het opbouwen van linkjes. Heb je een webshop en je wilt direct verkopen? Geen probleem voor ons. We leggen efficiënte koppelingen aan tussen jouw webshop en grote platforms zoals Marktplaats.nl, Bol.com, Beslist.nl, E-bay.com. Amazon.com, Google shopping e.d.

Wij hebben budget staffel abonnementen samengesteld. Wij werken binnen elke staffel met beschikbare uren. Bekijk hieronder de staffels:

Welk abonnement online marketing past bij mij?

Wij bieden abonnementen aan in de vorm van pakketten met uren. Hieronder vertellen wij meer over de abonnementen.

hoog in google komen

Voordat we verder gaan

We willen nog even vertellen dat we een 14/7 service bereikbaarheid hebben opgezet. Dat wil zeggen dat we tussen 08.30 – 17.30 op werkdagen direct bereikbaar zijn voor helpdesk vragen. Ben je eenmaal klant dan kan je ons altijd bellen als er calamiteiten zijn, ook in de avonden en weekenden. De nachtelijke uren komen we liever even tot rust, zodat we fris de volgende dag aan de slag kunnen. Heb je een technisch probleem of je wilt even wat weten buiten kantooruren, dan mag je bij ons altijd even bellen of appen.

De eerste stap

ROCK Design gaat eerst een structurele werkwijze ontwikkelen dat gaat bijdragen aan een betere vindbaarheid op het internet. Dit alles met als doel verkopen te realiseren. We ontwikkelen een strategie, op basis van je gekozen abonnement online marketing, van zoekwoorden onderzoek, daarnaast richten wij de structuur van uw CMS in. Zo richten wij ons op de volgende werkzaamheden:

  • Website analyse De structuur en navigatie in uw website wordt door ons gescand en in kaart gebracht t.b.v. de vindbaarheid in Google. Wij analyseren; Titels en omschrijvingen van pagina’s of berichten | Gebruik van H- tags in content | Linkbuilding, interne linkstructuur, uitgaande linkstructuur | Zoekwoord-aanwezigheid | Gebruik van ALT- tags bij afbeeldingen | Relevantie in content | Laadsnelheid op desktop+mobiel
abonnement online marketing

Onze volgende stappen

  • Zoekwoorden onderzoek (o.b.v. resultaten bij de zoekmachine Google). Wij onderzoeken of de gewenste zoekwoorden scorende zoekwoorden zijn en/of er vervormingen en synoniemen van deze woorden bestaan die relevant zijn. De uitslag van dit onderzoek vormt een belangrijk onderdeel van de zoekmachine optimalisatie.
  • Zoekmachine optimalisatie Als de structuur, techniek en content zijn geanalyseerd dan is een volgende logische stap de implementatie. Dit wordt op het web Search Engine Optimization (SEO) oftewel in het Nederlands zoekmachine optimalisatie genoemd. Dit omvat alles wat gedaan wordt om de vindbaarheid in zoekmachines te verbeteren. Dit is een lastig en gecompliceerd proces dat afhangt van vele factoren. Wij van ROCK Design hebben de kennis in huis om dit proces voor u uit te voeren en uw webshop hoger te laten scoren in Google. Kies hieronder je abonnement online marketing

Bereik nog meer bezoekers

Als we eenmaal aan het werk zijn dan gaan we uiteraard de voortgang volgen. Dat doen we door te rapporteren.

Rapportage periodiek Google analytics en / of Google Ads worden als uitgangspunt gehanteerd + ontwikkeling van bestellingen in de webshop

Heb je de smaak te pakken en je gaat geld verdienen met je website, dan zijn er vele opties om je verkoop een verdere boost te geven. Dit zijn enkele opties:

Optioneel: Google Adwords, Marktplaats, Bolcom, Google shopping onderhoud Het continueren en optimaliseren van reeds aanwezige campagnes/advertentiegroepen, gericht op behoud en vergroting van de huidige posities in Google door gebruik van betaalde zoekmachine advertenties ook wel Search Engine Advertising (SEA) genoemd). De doelstelling van de Google AdWords campagne is gericht op het behalen van maximaal online rendement. De AdWords campagne wordt volledig meetbaar en inzichtelijk gemaakt. De grootte van de campagne en de benodigde uren voor het opzetten van de campagne zullen mede afhankelijk zijn van het beschikbare budget en de strategie die is vastgesteld.

online marketing almelo
abonnement online marketing

Jouw potentiële internetbezoeker staat centraal

Als eerste onderzoeken wij, op basis van je abonnement online marketing, op internet de behoefte naar de activiteiten die bij jouw business passen. Vooral de intensiteit van zoekwoorden combinaties staat centraal. Dat doen wij onder meer door middel van het gebruik van Google Trends en Keywoord tools die ons vertellen op welke trefwoorden er vooral wordt gezocht. De volgende stap is dat wij een overzicht maken van meest gezochte trefwoord combinaties. Vaak kunt u ons daarbij helpen als het gaat om specifieke doelgroepen en informatie. Vervolgens gaan wij aan de slag in het CMS van uw website. Wij werken vervolgens Google meest voorkomende algoritme onderwerpen uit op basis van:

Readability Analysis (teksten in lijden vorm, hoeveelheid woorden, lengte van paragrafen, gebruik van tussenkoppen, inhoud (Flesch Reading Ease test) en gebruik van signaalwoorden).

Focustrefwoord (gebruik focus trefwoord, trefwoord in url, lengte SEO titel, interne links, positie SEO titel, uitgaande links, minimum 300 gebruikte woorden, lengte meta-beschrijving, focustrefwoord in tussenkop, gebruik van afbeeldingen voorzien van alt tekst, trefwoorddichtheid, focus trefwoord gebruikt in eerste alinea).

Abonnement Online Marketing Tarieven

Ons abonnement online marketing is eenvoudig opgezet. Je kunt geheel naar eigen inzicht bepalen welke staffel je wenst. Wij bieden de volgende mogelijkheden aan:

Aantal uren online marketingTarief per maand
2130,-
3195,-
4260,-
5300,-
6360,-
7420,-
8440,-
9495,-
10550,-

Tarieven zijn in euro’s en excl. btw.

Bestel jouw abonnement

Vul hieronder jouw gegevens en de voorkeur in van het gewenste abonnement.

Voorkeur abonnement:

Overtuigd en interesse in

Webontwerp aanvragen

Wij geven u graag een indruk over hoe wij denken dat uw website of webshop eruit kan gaan zien. U ontvangt een online ontwerp van de website of webshop.

Gratis website analyse

Wilt u weten hoe uw website presteert? Onze scan analyseert uw website en geeft u tips en advies voor verbeteringen in de vorm van een compleet rapport.

Meer weten?

Heeft u een vraag? U kunt ons via de chatfunctie vragen stellen. Wilt u bellen, dan zijn wij tijdens werkdagen bereikbaar via het telefoonnummer: 0548 517363

Contact